Samsung Galaxy A7 2018 [UNBOXING & REVIEW]

Toamna se numără bobocii, nu-i așa? Și pentru că aici vorbim despre telefoane, toamna se lansează cele mai multe dispozitive pentru cei care sunt mai atenți la bugetul și investițiile lor.

Știu că l-ați așteptat, și ne-am agitat și noi ca să îl obținem mai repede, acesta este Samsung Galaxy A7 2018, un fel de S7 cu nuanță de S8 și cu design puțin atipic. Iar când spun design mă gândesc doar la cele trei camere foto de pe spate…

De ce sunt ele oare acolo, și ce fac în plus față de un telefon cu o singură cameră? Surpriza este una plăcută, avem o cameră ”normală” una ultra-wide și una folosită pentru adâncimea de câmp, adică pentru poze cu fundal în ceață! Na, acesta este trend-ul de vreo doi ani încoace și Samsung nu putea să refuze această plăcere pentru utilizatorii și utilizatoarele de telefoane din gama de buget!

Lăsând puțin gluma la o parte, sunt impresionat de cum se mișcă, de faptul că are totuși trei camere și nu are notch pe display, și chiar de ecranul SuperAMOLED care se vede chiar foarte bine.

Găsește sute de huse de telefon pe https://brandgsm.ro/huse-telefoane

Ultimele articole

Articole recomandate

52 Comments

 1. A8 si A7 sunt lfl la specificații ,doar cateva lucruri schimbă situația unul are acel lucru altul nu.
  De exemplu:
  – A8 are rezistența la apă/praf =ip68 si usb type c
  -A7 are 3 camere care fac niste poze wow si ecranul mai mare ca la modelul A8+
  Dacă tu poti trai fara ip68 si sa îneci telefonul cand vrei tu + usb type c care mna nu stiu ce este asa important atunci A8.
  Dacă nu ai nevoie de astea atunci A7,eu am A7 și se descurcă foarte bn in taskuri si jocuri cv mai complicate +pozele super blana, tu alegi

 2. Salut
  Intre A7 2018 si honor 8x care e mai ok?Ma intereseaza un ecran luminos, cu culori vii sa faca poze bune si sa ruleze fluent mail facebook instagram youtube si gaming mai lite asa.
  Detin P20 lite de 2luni si vreau cv mai bun sau tot pe acolo acesta o i-l ofer sotiei.
  Ms

 3. Vad ca si la aceasta postare ca si la cea cu A8 2018, o buna parte dintre cei care au lasat un mesaj, te-au intrebat ce sa aleaga intre Samsung A7 sau A8 2018… Cred ca ar fi momentul sa ne raspunzi George, macar din respect ptr cei care te urmaresc… Ca nu poti sa raspunzi la toate mesajele e o treaba, dar sa raspunzi la 2, 3 % din mesaje, nu mi se pare ok. Chestia cu ,, nu ezita sa lasi un mesaj,, tinde sa devina una penibila

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.