Categorie: GADGET

Samsung Galaxy A7 2018 [UNBOXING & REVIEW]

Toamna se numără bobocii, nu-i așa? Și pentru că aici vorbim despre telefoane, toamna se lansează cele mai multe dispozitive pentru cei care sunt mai atenți la bugetul și investițiile lor.

Știu că l-ați așteptat, și ne-am agitat și noi ca să îl obținem mai repede, acesta este Samsung Galaxy A7 2018, un fel de S7 cu nuanță de S8 și cu design puțin atipic. Iar când spun design mă gândesc doar la cele trei camere foto de pe spate…

De ce sunt ele oare acolo, și ce fac în plus față de un telefon cu o singură cameră? Surpriza este una plăcută, avem o cameră ”normală” una ultra-wide și una folosită pentru adâncimea de câmp, adică pentru poze cu fundal în ceață! Na, acesta este trend-ul de vreo doi ani încoace și Samsung nu putea să refuze această plăcere pentru utilizatorii și utilizatoarele de telefoane din gama de buget!

Lăsând puțin gluma la o parte, sunt impresionat de cum se mișcă, de faptul că are totuși trei camere și nu are notch pe display, și chiar de ecranul SuperAMOLED care se vede chiar foarte bine.

Găsește sute de huse de telefon pe https://brandgsm.ro/huse-telefoane