Categorie: GADGET

Telefonul cu baterie de 11000 mAh!!! – iHunt P11000 Titan Pro – UNBOXING & REVIEW

Un nume sonor în industria telefoanelor rezistente la șocuri, apă și praf, mai puțin lui Marius Șoflete, iHunt ne-a trimis încă un superlativ pentru review. iHunt P1100 Titan Pro este telefonul cu cea mai mare baterie care a ajuns până acu la noi și vine cu o serie de surprize plăcute la pachet. Una dintre ele, și probabil cea mai importantă este faptul că se încarcă rapid, chiar foarte rapid. În aproximativ 3 ore și jumătate!

Încărcătorul din pachet rivalizează cu cel al celor mai noi telefoane de pe piață, chiar și cu SuperCharge-ul de pe Huawei Mate 20 Pro.

În plus, vine cu probabil cel mai complet pachet pentru un telefon mobil. Cam toate cablurile și adaptoarele de care crezi că ai nevoie, inclusiv un cablu USB OTg ca să dai curent și la prietenii tăi cu iPhone :) Iertare, nu mă puteam abține.

Și dacă te gândeai că este un telefon slab ca și performanțe, ei bine să știi că vei fi surprins. Deși nu folosește cele mai noi procesoare de la Qualcomm, acel Helio P23 este suficient de rapid ca să ducă chiar și cele mai noi jocuri, și asta într-o rezoluție puțin mai mare ca FullHD pe un display generos de 6 inci în diagonală.

A, da, Șoflete deja și-l dorește, deși i-am pus în mână la începutul clipului alte două telefoane rezistente printre care și acel iHunt Tank, despre care sper din suflet că îi va supraviețui mai mult de 28 de zile.