Telefonul cu baterie de 11000 mAh!!! – iHunt P11000 Titan Pro – UNBOXING & REVIEW

Un nume sonor în industria telefoanelor rezistente la șocuri, apă și praf, mai puțin lui Marius Șoflete, iHunt ne-a trimis încă un superlativ pentru review. iHunt P1100 Titan Pro este telefonul cu cea mai mare baterie care a ajuns până acu la noi și vine cu o serie de surprize plăcute la pachet. Una dintre ele, și probabil cea mai importantă este faptul că se încarcă rapid, chiar foarte rapid. În aproximativ 3 ore și jumătate!

Încărcătorul din pachet rivalizează cu cel al celor mai noi telefoane de pe piață, chiar și cu SuperCharge-ul de pe Huawei Mate 20 Pro.

În plus, vine cu probabil cel mai complet pachet pentru un telefon mobil. Cam toate cablurile și adaptoarele de care crezi că ai nevoie, inclusiv un cablu USB OTg ca să dai curent și la prietenii tăi cu iPhone :) Iertare, nu mă puteam abține.

Și dacă te gândeai că este un telefon slab ca și performanțe, ei bine să știi că vei fi surprins. Deși nu folosește cele mai noi procesoare de la Qualcomm, acel Helio P23 este suficient de rapid ca să ducă chiar și cele mai noi jocuri, și asta într-o rezoluție puțin mai mare ca FullHD pe un display generos de 6 inci în diagonală.

A, da, Șoflete deja și-l dorește, deși i-am pus în mână la începutul clipului alte două telefoane rezistente printre care și acel iHunt Tank, despre care sper din suflet că îi va supraviețui mai mult de 28 de zile.

Ultimele articole

Articole recomandate

18 Comments

  1. decat timp il am de vreo 3 luni si merge impecabil chiar lam dus si limite extreme ba chiar lam expus si la frig pentru a vedea rezistenta bateriei dar lam folosit si pe platforma fast charge wireless si peste asteptari incarca mult mai repede decat incarcatorul original al lui

  2. Am telefonul de două încărcări deja :) puțin peste o săptămână, e miercuri 20:36 fix în secunda în care m-am uitat la ceas scriind treaba asta, iar problemele au început să apară.
    Da, bateria e wow, se încarcă chiar mai repede de 3h, dar cu un preț.. se încinge atât de tare încât, dacă nu-ți ia foc casa, telefonul ți se stinge în timpul încărcării și va rămâne stins chiar și după ce încerci să lupți și să-l aprinzi din nou în timp ce încarcă. Concret, cred că este vorba despre o măsură de siguranță a android, ori a dispozitivului, nu mă pricep prea bine, dar sigur temperatura ar continua să crească dacă nu s-ar stinge singur. Nu are sens să detaliez ce înseamnă să ai telefonul stins pentru 3 ore, ori panica mea personală de a nu-l încărca nesupravegheat :)
    Prețul a fost chiar puțin sub cel specificat de George, am dat doar 1150 de lei pe el, transport gratuit, ceea ce e chiar decent.
    Încă o treabă, google asistent, ori cum s-o numi.. când aude telefonul „ok google” porcărioara asta mică devine interactivă și te ajută să găsești ce-ți trece prin cap, ori ceva similar.. un roboțel, nimic deosebit. Problema e că se trezește interacționând „neîntrebat”, iar chestia asta mă cam enervează, deja de vreo 10 ori minim mi-a apărut pe ecran, de 2 ori chiar în timp ce foloseam telefonul. Are rost să specific ce jucam și că m-a încurcat în timp ce eram prins acolo și alte drame? Ok, vina mea, o să-l dezactivez imediat ce aflu cum :) dar cum să fac totuși cu temperatura nebună din timpul încărcării? Treaba asta s-a întâmplat la ambele încărcări, cu stins și toate cele, și chiar a reușit să mă sperie.
    Una peste alta e ok doar datorită prețului, dar chiar și așa, mi-ar plăcea să nu fiu nevoit să trăiesc cu teamă de fiecare dată când îl încarc, în rest sunt mulțumit de performanță/preț, am mai spus, nemulțumit de ideea că îți achiziționezi un produs care pare „posedat” și ar fi frumos să nu se întâmple treburile astea, să le testeze puțin mai bine înainte de a le vinde, ori.. nu știu, să-și facă treaba? :)

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.