Radu mi-a promis că ne plimbăm amândoi cu mașina, dacă o câștigă (P)

Salutare și bine te-am regăsit! Astăzi mă joc în aplicația MyVodafone pe telefonul lui Radu. Mi-a promis că dacă va câștiga acel Audi RS5 mă lasă și pe mine să mă plimb cu el. Știu, nu e mașină de navetă însă o zi eu, o zi el. Mi se pare corect, nu? Dacă e cuminte poate conduce și el Volvo-ul. Prin parcare sub atenta mea supraveghere.

Apropo de concursuri, nu am câștigat prea multe pentru că ar trebui să și particip la concursuri ca să câștig. Acum câteva săptămâni însă am intrat în direct la un radio în drum spre serviciu și am câștigat un cupon la un supermarket. Le-am povestit cum mi-am construit o bicicletă atunci când eram eu mic, din bucăți. Și m-am plimbat fericit cu ea.

Știu că unii au câștigat și premii mai consistente ca mine. Răzvan de exemplu a câștigat mai demult o vacanță cu încă nouă prieteni. Pierduse însă capacul de la suc…

Scopul acestei postări este să vă spun cum câștigați voi din aplicația MyVodafone, o mulțime de premii. De ce? Pentru că Vodafone sărbătorește împreună cu toată lumea faptul că au fost acreditați de P3 și Ookla, știți voi, SpeedTest, ca fiind cea mai rapidă rețea. Da, s-au luat în calcul peste un milion de teste de 4G pentru asta.

Vodafone Romania a fost certificată cea mai performantă rețea mobila din Romania pentru al patrulea an consecutiv pentru serviciile de voce și date mobile, în urma testării tuturor rețelelor mobile din Romania de către auditorul independent P3 communications, în noiembrie și decembrie 2017.

Mai mult, Vodafone Romania a fost recunoscută drept cea mai rapidă rețea mobilă de generație 4G din țară, potrivit testelor efectuate de utilizatorii din Romania pe tot parcursul anului 2017 cu ajutorul Speedtest by Ookla, care arată ca Supernet 4.5G oferă cele mai mari viteze medii de download și upload, precum și cea mai mică latentă în transmiterea datelor mobile. De asemenea, Supernet 4.5G a obținut cel mai mare scor pentru serviciile de date mobile și oferă cea mai bună experiența de navigare pe internet și de utilizare YouTube în comparație cu ceilalți operatori.

Așadar, chiar dacă nu ești client Vodafone, instalează aplicația și joacă acolo. Poți să o downloadezi de aici pentru iOS și Android. Automat intri și în extragerea pentru un Audi RS5, sau te poți bucura de vacanțe, reduceri la telefoane, electrocasnice, Social Pass sau Music Pass sau mulți GB de internet. Gigabytes nu George Buhnici.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog, să îmi spui ce ai câștigat tu în aplicația MyVodafone. Sau în alt loc. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 50fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 50fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.

Ultimele articole

Articole recomandate

26 Comments

  1. Cel mai valoros premiu castigat vreodata este un Huawei P9 :)
    pe locul doi un iPod Shuffle de la Chevrolet in 2011; iar pe trei, castile angry birds de la pufuleti

  2. Este vrajeala, de 1 saptamana cade numai reducere la produse Philips, in ideea in care dau si share pe facebook pt inca o sansa, tot acelasi voucher cade pt produse Philips . Si la toti cunoscutii care folosesc aplicatia, acelasi lucru cade tot timpul .

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.