Categorie: GADGET

Ponturi de reduceri la eMAG (P)

În drum spre #casabuhnici, în fiecare dimineață îmi iau doza de știri din IT și mai arunc un ochi și la site-urile mari. Aștept ceva la reducere, câteva gadget-uri dragi mie care se încăpățânează să rămână la același preț.

Dacă ai cont la eMAG probabil ai fost asaltat de avalanșa de notificări cu reduceri de până la 50%, adică de Revoluția Prețurilor, la fel ca mine, și deja nu mai știi ce merită și ce nu.

Îți dau trei ponturi mai jos, alături de review-ul fiecăruia, ca să decizi dacă merită sau nu banii tăi. Atenție, campania de reduceri de care vorbim mai jos are loc între 20 și 22 iunie și categoriile de produse sunt: telefoane, laptop-uri, televizoare, produse pentru casă și grădină. Ah, casă? Revin imediat, am nevoie de multe lucruri la acest capitol. 

Samsung Galaxy J5 2016

Pe scurt, unul dintre cele mai căutate, vândute și cerute la review smartphone-uri din toate timpurile. Ecran HD, 2 GB Memorie RAM și 16 GB stocare, precum și o cameră foto destul de bună cu senzor de 13 Megapixeli. Prețul cerut de eMAG este de 719,99 Lei și îl găsești în acest LINK

Ca să iți dai seama dacă merită sau nu prețul cerut, poți viziona review-ul complet AICI.

Huawei Watch W1

Marian Andrei nu mai are nevoie, îl are pe al meu și se bucură de el în fiecare zi. Dacă ți s-a părut scump la momentul lansării acum îl poți găsi la 899,99 Lei, cu o reducere de 45%, pe acest LINK.

Este varianta cu curea din piele neagră, așa cum ar trebui să aibă orice cea dacă mă întrebi pe mine. Și pe acesta l-am avut la test, și poți consulta review-ul complet aici. Chiar dacă este un model mai vechi de Android Wear, a primit recent un update consistent, și sunt sigur că poate fi folosit încă 2-3 ani de acum încolo, fără să simți că îți lipsește vreo funcție. Review-ul este AICI.

Xbox One Slim 500 GB

Știu, a apărut deja o consolă mai nouă și mai deșteaptă. Tocmai de aceea dacă vrei modelul mai vechi o să îl tot găsești la reducere. Primul val este aici și vine la pachet cu Minecraft. Prețul cerut de eMAG cu reducere de 16% este de 999,99 lei. Aici, pe LINK.

Aș vrea să te trimit la un review și pentru aceasta, însă nu am pe blog așa ceva. Sunt sigur că știi deja ce poate face, și mai ales ce te poți juca pe ea și ce nu. Dacă ești fan PlayStation nu mă certa, și eu am tot PS.