POCOPHONE F1 – ÎN SFÂRȘIT UN REVIEW!!

L-am cumpărat până la urmă. Sunt cred undeva la 2000 de comentarii prin care l-ați cerut la test, și nu am putut rezista ”tentației” mai ales că încă vă interesează acest telefon și la un an după lansarea lui. Mi se pare corect având în vede că a mai scăzut puțin prețul la el și devine din ce în ce mai interesant. Pe scurt, pentru cei care nu știu ce este Pocophone, este probabil cel mai ieftin telefon potent pe care te poți juca.

E puțin ciudat să vezi o platformă hardware de Galaxy Note 8 într-un telefon care costă de nou 1300 și ceva de lei. Asta se întâmplă probabil pentru că Xiaomi a vrut să arate că se poate construi un telefon performan cu bani puțini, deși nu sunt sigur că nu a ieșit undeva ”pe zero” cu acest produs. Adică nu a avut profit. Ei știu mai bine. E o problemă delicată și pentru ceilalți producători care poate nu vor să renunțe la profit la una din seria lor de telefoane.

Acum, Pocophone nu este construit cu cele mai premium materiale, e din policarbonat și cu finisaje mai puțin elegante. Are o ramă a ecranului ceva mai groasă și mai vizibilă, și un notch similar cu al lui iPhone X. De acolo s-au și inspirat cu siguranță. Ce contează este că e motorizat de un procesor Snapdragon 845, 6 GB RAM, o stocare foarte rapidă ca a telefoanelor de tip din 2018, de 64 sau 128 de GB și un ecran puțin peste 6 inci, cu o rezoluție puțin peste FullHD. În teorie, un pachet complet pentru orice pasionat de jocuri cu grafică bună. Hai să vedem și cum se comportă la acest capitol.

Ultimele articole

Articole recomandate

6 Comments

  1. In review are o versiune de soft veche (cere update la 10.4.X din cate am vazut).
    In 10.4.X s-au imbunatatit multe. Notificarile arata in stil iPhone (ar fi una din imbunatatiri).
    Are si senzor de pasi. Eu fac cu el niste poze senzationale. Ti-as arata cateva cadre!!!

  2. Este de departe cel mai bun deal. La mine in casa este unul, de la aparitia lui. Nu are NFC, acesta fiind, dupa parerea mea cel mai mare minus. Sunt mai multi importatori oficiali Xiaomi. Xiaomi are pentru o parte din produse service in Romania, iar pentru unele, importatorii preiau responsabilitatea. Nu ar trebui sa fie probleme. Inca mai ajung variante de Asia si acelea pot avea probleme de service, dar, magazinele serioase nu mai vand demult variantele asiatice.

  3. Îl folosesc de 10 luni fără nici cea mai mică problemă. Îți recomand, pt a compara cu flagship-urile de top (scumpe), să faci review la Mi8 (SD845) care are camera muuult mai bună și mai adaugi maxim 100€ la preț, sau, că sa îngropi și mai rău brandurile care scot telefoane in jurul lui 1000€, testează MI9-le, primul telefon cu SD855. Ai să fii uimit. Și doar la 400-500€

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.