DE CE AU ELECTROCASNICELE INTERNET

Să nu te gândești acum la scenarii din filmele de groază, în care prăjitorul de pâine și robotul de bucătărie fac echipă cu uscătorul de păr și fierul de călcat ca să îți vină de hac. Nu e cazul, îți spun sigur că nu au cum să facă asta. Au fost luate măsuri importante de protecție, pur și simplu nu stau conectate tot timpul la internet.

Revenind cu picioarele pe pământ, cât de util ți se pare să îți poți controla electrocasnicele de pe telefon? Mie chiar foarte mult, având în vedere că nu prea există loc unde să mă așez în casă, și să nu am telefonul la mine. Chiar și atunci când tund iarba stau puțin cu el în mână, încă nu reușesc să mă deconectez complet. Și nici nu sunt sigur că vreau asta. Îmi place prea mult să fiu la curent cu ceea ce mă interesează.

Îmi plac desigur și gadget-urile inteligente, cel puțin cele care îmi ușurează viața. Mașina de spălat rufe, îmi spune că a rămas fără detergent și programul de spălare nu a pornit, sau că a terminat spălarea și ar fi momentul să mut cămășile în uscător ca să nu se mototolească prea tare. Frigiderul știe că am făcut cumpărături proaspete, am stat cu ușa destul de mult deschisă și răcește rapid tot interiorul timp de 30 de minute. Sau doar compartimentul unde am pus băuturile luate de la supermarket, cele pe care niciodată nu le găsești deja reci, cum ar fi vinul.

Cel mai mult îmi place cuptorul. Știe să îmi facă de mâncare aproape singur. Are nevoie de ceva ajutor din partea mea, asta ca să nu primească el o pereche de mâini și de picioare și să nu ajungem la scenariul de film de groază de mai sus. E suficient că în aplicație îmi arată rețeta completă, pe care o pot prepara exact cu cantitățile specificate, iar apoi el să încălzească, să rotească și să oprească procesul de gătit exact atunci când este momentul potrivit. Știm cu toții că rețetele, mai ales cele mai complexe, mai ales cele ce includ și carne, ies bine tocmai pentru că le scoți din cuptor atunci când trebuie. Nu mai devreme și nici mai târziu.

Aceasta este așadar seria de electrocasnice mari, conectate și inteligente de la Grundig, iar în clipul de mai jos îți voi arăta ce poți face cu fiecare în parte, direct de pe smartphone. În cazul de față de pe o tabletă, ca să vezi pozele cu rețetele cât mai bine.

Află mai multe despre electrocasnicele inteligente de la Grundig de pe Unbusy.ro

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.