REȚEAUA TA SOCIALĂ, MONEDA TA? DA! CURÂND! – MIHAI ALISIE – #IGDLCC E033 – #PODCAST

Nu știu dacă îți sună cunoscut numele Mihai Alisie. Pentru cei curioși despre Bitcoin și monedele alternative, cei care s-au documentat de la început despre această tehnologie, este cunoscut. Mihai este unul dintre fondatorii rețelei de blockchain numită Ethereum. A doua ca mărime și importanță din lume. Mihai nu se mai ocupă acum de Ethereum ci are un plan pentru viitorul rețelei blockchain și a celor sociale, un proiect numit AKASHA. Advanced Knowledge Arhitecture for Social Human Action este numele complet, și într-o traducere cât mai scurtă, această rețea va permite fiecărui utilizator să își creeze propria lui rețea în interiorul acesteia, fără a fi nevoie de nimeni care să gestioneze sistemul.

Asta poate rezolva una dintre cele mai mari probleme ale rețelelor de social media, faptul că indiferent de cât de mulți prieteni ai avea, doar 5% dintre ei vor vedea ce postezi tu. Restul, dacă plătești bani grei să le afișeze, și nici măcar atunci. Prin proiectul Akasha.rog vei putea să îți creezi un cont și mesajul tău va ajunge absolut toți cei care te urmăresc, și da, pentru asta e nevoie de blockchain iar Mihai Alisie stăpânește foarte bine ”codul”.

Ultimele articole

Articole recomandate

7 Comments

  1. Poate va suna putin offtopic, dar ma intrebam daca ai incercat primul Dapp care ruleaza pe un blockchain bazat pe shard-uri, made in RO la Sibiu, in faza de testnet acum, de catre echipa Elrond. Il poti incerca pe cryptobubbles.io Nu-i musai sa publici comentariul, ma intrebam doar daca stii de Elrond si misiunea lor :) Mersi

  2. George, what can I say?!?
    Ma bucur ca am privilegiul sa-ti ascult podcasturile, sa inteleg si sa invat cat mai mult de la generatia care vine (si nu numai), si sa stii ca iti apreciam prestatiile si materialele TV mult inainte de a veni spre zona online.
    Iti multumesc pentru ceea ce faci si succes pe mai departe!
    Laurentiu, 45, Cluj.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.