Categorie: GADGET

Moto Z2 Play – Singurul telefon cu adevărat modular

Fără nici o emoție în glas îți pot spune că acesta este singurul telefon cu adevărat modular din piață. Sigur, dacă iei toate accesoriile este și cel mai scump. Să îți spun și de ce, în primul rând există mai mult de 10 module deja pentru el, fiecare cu o funcționalitate deosebită. Îl poți face proiector, cameră foto cu zoom, boxă portabilă și chiar cameră 360.

Nu este extra nou, știm asta pentru că am testat deja un Moto Z Play cu aproape un an în urmă, dar, sunt câteva diferențe între acesta și cel de anul trecut. Este mai ușor cu vreo 20 de grame, mai subțire cu un milimetru, are o cameră foto mai bună pe spate și vine și în versiune cu 4 GB RAM și 64 GB stocare.

Ai observat că am spus că este mai subțire, sigur, în detrimentul bateriei care a scăzut de la 3500 mAh la doar 3000. Se încarcă însă foarte rapid, și cred că este un compromis pe care îl putem accepta. În plus, unul din MotoMod-urile noi este chiar o baterie de 3500 mAh cu încărcare foarte rapidă. Practic ai un telefon performant cu o baterie de 6000 mAh, cu încărcare rapidă. Nu mai găsești așa ceva pe piață.

Dacă vrei o analiză mai în detaliu a telefonului, poți găsi în review-ul de anul trecut. Click pe link.

Apropo, te-ai înscris la Giveaway? Am un iPhone 8 și un Galaxy Note 8 de dat. Le vrei? Intră aici: GIVEAWAY

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.