Moto Z2 Play – Singurul telefon cu adevărat modular

Fără nici o emoție în glas îți pot spune că acesta este singurul telefon cu adevărat modular din piață. Sigur, dacă iei toate accesoriile este și cel mai scump. Să îți spun și de ce, în primul rând există mai mult de 10 module deja pentru el, fiecare cu o funcționalitate deosebită. Îl poți face proiector, cameră foto cu zoom, boxă portabilă și chiar cameră 360.

Nu este extra nou, știm asta pentru că am testat deja un Moto Z Play cu aproape un an în urmă, dar, sunt câteva diferențe între acesta și cel de anul trecut. Este mai ușor cu vreo 20 de grame, mai subțire cu un milimetru, are o cameră foto mai bună pe spate și vine și în versiune cu 4 GB RAM și 64 GB stocare.

Ai observat că am spus că este mai subțire, sigur, în detrimentul bateriei care a scăzut de la 3500 mAh la doar 3000. Se încarcă însă foarte rapid, și cred că este un compromis pe care îl putem accepta. În plus, unul din MotoMod-urile noi este chiar o baterie de 3500 mAh cu încărcare foarte rapidă. Practic ai un telefon performant cu o baterie de 6000 mAh, cu încărcare rapidă. Nu mai găsești așa ceva pe piață.

Dacă vrei o analiză mai în detaliu a telefonului, poți găsi în review-ul de anul trecut. Click pe link.

Apropo, te-ai înscris la Giveaway? Am un iPhone 8 și un Galaxy Note 8 de dat. Le vrei? Intră aici: GIVEAWAY

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Ultimele articole

Articole recomandate

19 Comments

  1. Salut,George, acum aproximativ 4 luni am achizitionat un telefon STK Transporter 1, eu sunt multumita de el se misca bine e ok, as vrea sa faci un unboxing si review la acest telefon, eu am invatat sa imi aleg telefoanele dupa criteriile tale chiar daca am 12 ani, ma uit de mult la tine nici nu aveai 300k abonati. TI-am dat aceasta sugestie pt. review deoarece telefonul isi merita banii, este un telefon de buget, am dat pe el undeva la 500 de lei, are niste specificatii zic eu foarte bune pt acest pret, 3000 mAh, 5.5 inch, camera bunicica zic eu. Sper sa faci un review cu acest telefon, MULTUMESC!

  2. Domnule Buhnici totusi iti spun eu un telefon care are spatele textil cu relief 3d si se poate incarca wireless : motorola droid turbo 2014.deci chiar este. :-) .cu stima si respect.

  3. Domnule Buhnici totusi iti spun eu un telefon care are spatele textil cu relief 3d si se poate incarca wireless : motorola droid turbo 2014,detin modelul respectiv.deci chiar este. :-) .cu stima si respect.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.