Categorie: GADGET

Am comandat patru monitoare LG32UD99

De ce? Pentru că sunt bune, sunt exact ce aveam nevoie pentru studio, și pentru acasă. În primul rând pentru că este mare, 32 de inci poate părea chiar imens dar menții și tu o distanță mai mare față de el. În al doilea rând pentru că este 4K și HDR10, adică suportă unul dintre cele mai populare standarde de High Dynamic Range.

În al treilea rând, pentru că funcționează și pe USB-C. Da, printr-un singur cablu transmite video 4K, sunet, îmi oferă acces și la cei doi conectori USB 3.0 de pe spate și surpriză, îmi încarcă și laptop-ul. Acest ThinkPad X1 Yoga de generația a doua se încarcă prin USB-C. Așadar folosesc un singur cablu pentru toate cele de mai sus, și asta mă bucură foarte mult.

La capitolul editare foto este exact ce aveam nevoie, unghiuri foarte bune de vizibilitate, suprafață mare de vizionare și culori la nivelul a 99% din spectrul sRGB. Pe scurt, exact ce trebuie. Dacă materialele noastre vor arăta din ce în ce mai bine la capitolul corecții de culori, acesta va fi motivul.

Minusuri? Nu prea am. Prețul nu este nici mic, nici mare. Având în vedere că un monitor ”special” ”profesional” costă vreo 4000 de euro, acest LG este doar 999 euro. Și da, am comandat patru ca să fie totul bine pentru toată lumea.

Apropo, te-ai înscris la Giveaway? Am un iPhone 8 și un Galaxy Note 8 de dat. Le vrei? Intră aici: GIVEAWAY

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.