Logitech Rally – Cel mai tare Webcam 4K [REVIEW]

Caut de mult o soluție cât mai simplă pentru LIVE-urile noastre de pe YouTube. Varianta pe care am ales-o de ceva vreme, cu un sistem desktop, două plăci de captură și camerele panasonic GH5 nu este deloc simplă. Și nici ieftină. Ai nevoie de buget dar și de ceva cunoștință ca să îl faci să meargă. Logitech Rally este practic un webcam foarte deștept și simplu de utilizat. Pur și simplu îl conectezi la priză, apoi într-un USB 3.0 dacă vrei imagine 4K și gata ești Live. Ori pe o platformă de streaming cu OBS cum facem noi, ori printr-un program de teleconferință. Poate fi și Skype dar săracu suportă doar 720p.

Rally este așadar gândită pentru teleconferință și dacă te uiți în piață la alte soluții 4K nu găsești ceva mai ieftin. Pentru o companie, 1300 de dolari nu este deloc mult, mai ales atunci când nu trebuie să mai plătească pe cineva pentru instalare și întreținere. Dacă te gandești puțin cât de mult economisești cu un singur bilet de avion doar pentru o întâlnire mai degrabă cumperi două astfel de camere și le legi la un laptop. Apoi chiar la un televizor sau la un proiector. Da, ari fost interesant să aibe și mufă de rețea și ieșire HDMI. Cine știe, poate la a doua versiune.

Este atât de nouă încât nu găsești pe internet mare lucru despre ea, însă, ne poți considera pe noi ”beta-testeri”. Și credem că se descurcă bine chiar și pentru live, asta dacă nu vreai cea mai curată și mai bună imagine posibilă. Totuși, e de vreo trei ori mai ieftină ca tot setup-ul nostru de live și cred că m-aș descurca cu ea dacă ar trebui să fac un review de unul singur. Asta pentru că are trei poziții prestabilite dacă o iei în calcul și pe cea inițială de pornire. Pe scurt, ne place și o mai testăm.

Ultimele articole

Articole recomandate

7 Comments

  1. Bună ziua domnilor. Felicitări pentru tot ce faceți. Eu rămân foarte atentă la tot ceea faceți în domeniul IT, pentru că inevitabil asistăm la progresul enorm făcut în acest domeniu. Cu respect mă înclin și urmăresc fiecare transm. Live.

  2. Salut George! Ce ai alege dintre Galaxy A8 sau Huawei P20 lite? Am auzit cum ca P20-ul lite se cam blocheaza…are lag! Ce parere ai? Nu ma pot decide dintr-e cele 2!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.