Xiaomi Black Shark – Acel smartphone pentru gaming [UNBOXING & REVIEW]

Aș fi vrut să trec în titlu următoarea afirmație însă din păcate acest Xiaomi Black Shark este destul de greu de găsit dacă vrei să îl cumperi. Sunt câteva site-uri din China și din India unde prețul oscilează între 500 și 700 de dolari și nu știu dacă este pe stoc pe undeva. Adevărul este că la această configurație este destul de ușor de înțeles de ce.

Inițial a fost gândit ca cel mai accesibil smartphone dedicat pentru gaming. Cu un procesor de ultimă generație, Snapdragon 845 și un GPU extrem de nou Adreno 630 este acolo în top 3 telefoane ca performanță în sistemul de testare AnTuTu. Prețul la care trebuia să vină pe piață este de 480 de dolari, sau 480 de euro pentru piața din Europa, însă nici acum nu știu dacă se va produce la scară largă sau rămâne doar un demo în legătură cu ce poate Xiaomi să facă.

Mi-ar plăcea să fie mai mult de atât pentru că acel gamepad mi-a atras atenția, deși Codrin spune că are o întârziere destul de mare. Chiar și așa, este o idee mai mult decât bună atunci când ai nevoie de un control mai bun decât touchscreen-ul unui telefon.

În rest nu excelează. Ecranul este decent, un IPS cu rezoluție puțin peste FullHD, se vede bine, este destul de econom pentru bateria de 4000 mAh însă dacă te joci 4 ore non-stop pe el s-ar putea să ai nevoie de încărcător. De fapt cu siguranță vei avea nevoie de el dar norocul este că se va încărca destul de repede și de rece. Aproape rece.

Ultimele articole

Articole recomandate

10 Comments

  1. E trist că cei de la xiaomi, nici în 2018, nu au început să pună căști în pachet, chiar dacă au niște căști de foarte bună calitate ‍♂️

  2. Salutare,am achizitionat pachetul intreg tel si joystic,dupa cum am observat nu are un soft global,si acest joy ui ami creaza probleme,se restarteaza tel in timpul apelurilor telefonice,cum as putea remedia aceasta problema ? Vreun update la acest joy ui in curind ? Sau sa schimb soft ? Ms

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.