Cel mai accesibil TV 4K de 55 inci, pentru fotbal – [UNBOXING & REVIEW]

Dacă tot e sezonul ne-am gândit care ar fi cel mai accesibil televizor bun de 55 de inci. Asta pentru că 55 de inci este zona aia sensibilă unde găsești foarte multe modele dar nu știi care este mai bun. Își spun eu, îl cheamă UK6100 și este de la LG.

Și pentru că vorbim despre televizoare cel mai important lucru la un televizor este imaginea. Panoul televizoarelor mai accesibile este în general unul mai slab. Nu și aici, pentru UK6100 vorbim tot de un panou IPS de bună calitate cu unghiuri foarte bune de vizualizare și cu tehnologii de ultimă generație.

Da, și aici avem Active HDR, și este tot un panou din acela rezistent pe care îl poți lovi (din greșeală) fără să îți fie teamă că va trebui să îl schimbi imediat după aceea. Este așadar sigur și pentru familiile cu copii mici. Cei mari au o forță mai mare în brațe la aruncatul lucrurilor și nu garantăm rezistența panoului în acest caz :)

La sunet stă mai bine decât mă așteptam deși îți recomand ca de fiecare dată să investești și într-o pereche de boxe decente. Pe de altă parte are Bluetooth. Și l-am testat, merge cu boxe pe Bluetooth și cel mai important cu căști pe Bluetooth. Acum poți să te uiți liniștit la meci fără să deranjezi pe nimeni din casă. Sau poți să asculți meciul în timp ce îți iei ceva de ronțăit din bucătărie. Ori poți să îl înregistrezi direct pe un stick USB.

Așadar, crezi că găsești ceva mai bun la 2600 de lei, de 55 de inci, 4K cu Active HDR, cu conectivitate Bluetooth și mod pentru Fotbal? Nu cred.

Ultimele articole

Articole recomandate

7 Comments

  1. George, eu nu pot sa inteleg de ce, in conditiile in care de ceva vreme ecranele telefoanelor sunt 18:9 si, mai recent, 19:9, toate filmarile voastre sunt 16:9… Oare cand veti filma 18:9?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.