Laptop-ul cu încărcare wireless – Samsung Galaxy Book Flex, Ion

Aștept de multă vreme un laptop care să se încarce wireless, se pare că mai am de așteptat. Serios, cât de greu este? Cât de gros ar putea fi din cauza asta? Laptop-urile noi nu au nevoie oricum de mult curent, și în mare parte a timpului îl ții pe masă. Sunt sigur că ai investi într-un încărcător sau un birou cu încărcare wireless doar pentru asta. Mai ales la birou unde probabil te plimbi cu el de colo colo toată ziua.

Încă nu avem așa ceva, însă cele mai noi laptop-uri de la Samsung au încărcare wireless în touchpad. Cât de tare este asta, mai ales pentru cei care oricum folosec un mouse și nu se ating de touchpad? Îți pui telefonul acolo, îl ai în fața ta tot timpul și se mai și încarcă.

Da, știu, laptop-urile Samsung nu se mai vând la noi de ceva vreme, însă dacă vezi cât de subțiri și de ușoare sunt, parcă îți vine să te răzgândești cu privire la taxele de transport. Serios, în mai puțin de 1.5 kilograme au pus un ecran 4K cu touchscreen, cel mai nou procesor de la intel, până la 2 TB de stocare și încărcare wireless pentru telefon. Și o baterie ce promite mai mult de 10 ore de autonomie laptop-ului, dacă nu îți încarci prea des și prea mult telefonul de la acesta.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.