Cutia pentru curieri a viitorului are WiFi, 4G, GPS și senzor de șoc

 

Din aceste motive mergem la CES în fiecare an, să descoperim gadget-uri și tehnologii la care nu ne-am fi gândit niciodată. Fiecare astfel de produs apare din necesitatea de a rezolva o problemă, sau mai multe, iar această cutie ar putea avea un viitor strălucit.

Ce este atât de special la ea? Are toți senzorii posibili! Bluetooth, Wireless, 4G, pe viitor și 5G, senzori de mișcare, de șoc, accelerometru, senzor de lumină, și lista poate continua. Pe toți îi folosește într-un mod cât mai inteligent. 4G-ul e ca să îți spune locați exactă prin GPS, WiFi și Bluetooth să comunice cu telefonul sau cu scanner-ul curierului, oric chiar ele între ele în depozit.

Accelerometru, adică acel senzor de șoc să îți spună când și unde a fost trântit sau brutalizat coletul tău, și senzorul de lumină ca să știi când și unde a fost deschis fără înștiințarea ta. Se întâmplă destul de des în depozitele curierului.

Unde mai pui că are pe ea un afișaj de tip e-ink unde poți introduce toate adresele, codurile de bare sau coduri QR de care ai nevoie. Pe deasupra o mai și pliezi dacă ai nevoie de spațiu de stocare pe acasă. Gândește-te de câte bătăi de cap te poate scăpa o astfel de cutie de transport, și cel mai important cât timp vei câștiga.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.