Cea mai inteligentă ușă are frigider și touchscreen

Aceasta este cea mai inteligentă ușă pe care am văzut-o vreodată. Și nu doar pentru că are mult mai multă tehnologie decât are ușa mea de acasă, ci pentru că aproape toate ideile implementate aici se pot dovedi a fi chiar utile. Primul lucru care îți atrage atenția este că nu ai unde să bagi o cheie, nu are nevoie de așa ceva, funcționează cu scanare facială, cu amprentă, sau chiar cu un cod PIN pe care poți să îl schimbi de la distanță. Probabil recunoști aceste tehnologii, sunt implementate de la telefoanele mobile, gesturile de deschidere al ușii cu mâna fiind implementat chiar de la LG G8 sau V50.

Când o deschizi, cel mai spectaculos este ecranul cu touchscreen de tip oglindă, pe care poți vedea vremea, pe tine desigur, dar și coletele care urmează să ajungă la tine, ori poți controla toată casa inteligentă înainte să pleci la birou. Poți să închizi toate luminile, să verifici camerele de supraveghere și chiar să setezi temperatura la întoarcerea acasă.

Și dacă tot veni vorba de curieri, la exterior, dar accesibile și de la interior se află două compartimente pentru ei. Unul refrigerat și unul simplu. În funcție de livrarea pe care o aștepți, coletul cu gadget-uri comandate sau mâncarea proaspătă, curierul va avea acces la una dintre ușile respective. Așadar poți să îți faci cumpărăturile și acestea nu se vor strica stând în fața ușii, în soarele puternic, până ajungi tu acasă.

Ușa vine cu o soluție la una dintre cele mai comune probleme din SUA, furtul de colete din fața ușii. Da, în SUA curierul îți lasă pachetul la ușă, nu te mai stresează cu telefoane și nu îți bate obrazul dacă nu ai fost acasă să preiei comanda.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.