La ce visam eu când eram mic – LEGO®BOOST [UNBOXING & REVIEW]

Când eram eu mic, desfăceam și demontam în prima săptămână tot ce primeam. Absolut tot, indiferent că era vorba de o bicicletă, un radio sau o jucărie care nici măcar nu avea piese demontabile. Cu puțină forță când ai cinci ani poți face orice! Nu cred că sunt singurul care are amintiri de genul, și chiar și acum mă tentează să mai pun mâna pe o șurubelniță să meșteresc ceva. De accea foișorul din spatele casei se umple ușor ușor cu bancuri de lucru, și scule, care sper să nu fie prea depășite tehnologic atunci când îmi voi face timp să le folosesc.

Cu LEGO® e cu totul altă poveste, chiar și la acea vârstă visam la un set de LEGO, indiferent cât de mic ar fi fost el. O mașinuță, un castel, orice. Știm cu toții cât de greu erau de obținut pe vremea aceea și poate de aceea le cumpărăm acum, cu motivul că sunt pentru cei mici. Știm cu toții că ajungi să te joci tu mai mult cu el, deși aceste jucării au priză la orice vârstă.

LEGO®BOOST este deja nivelul următor. Cu un singur set poți construi unul dintre cele cinci modele posibile pe care le poți controla pe telefon. Da, au aplicație pentru Android și iPhone cu care le poți plimba pe masă, le poți pune să interacționeze unele cu altele, și, și, dacă ai timp și răbdare le poți programa tu cum vrei.

Atenție, nu e o distracție de o oră, ci poate de zece. O să îți ia ceva timp să construiești unul singur, chiar și cu instrucțiunile pas cu pas de pe telefon. Mai e ceva de spus? Nu cred, la filmări am stat mai bine de o oră doar să explicăm cum funcționează, iar construcția a durat mai bine de două ore și jumătate, cu doi oameni pricepuți, al căror job este să facă asta în fiecare zi.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.