Cel mai accesibil OLED – LG OLED 55B8PLA – [UNBOXING & REVIEW]

Mai e puțin și vine Moș Crăciun, adică serios, ai văzut și tu cât de frig este afară. Nu mai e mult și începe să ningă, și nu toți mai avem energia să ieșim la construit oameni de zăpadă atunci când cade prima zăpadă. Suntem deja copii mari și avem nevoie de jucării mai scumpe, și ne uităm cu toții la televizoare, mai ales acum de Black Friday.

Bine, nu chiar cu toții, dacă ți-ai luat un televizor de 2-3 ani cred că ar trebui să ai alte priorități. Tehnologia oricum evoluează în fiecare an, și odată cu ea scad și prețurile. Așa se întâmplă și cu ecranele OLED. Am ajuns deja să vedem televizoare de 55 de inci sub pragul de 2000 de euro, mai subțiri decât telefonul mobil și suficient de ușoare cât să le agăți de pertele din gips-carton. Apropo, verifică totuși dacă nu ai vre-o structură de rezistență înainte să îl pui pe perete. Doar ca să fii sigur.

Acolo este totuși locul acestui LG OLED 55B8PLA care cântărește doar 16 kilograme și are o ramă cu o lățime de doar 5 mm. Pe toate laturile. Și se vede incredibil, deși seria B este recunoscută ca fiind cea mai accesibilă. Este același panou OLED de bună calitate, în fața căruia pot avea acceași experiență de vizionare toți prietenii tăi la un loc. Chiar dacă ai mai mult de zece.

Sunetul se aude incredibil de bine, chiar și pentru un televizor, dar recomand să adaug poate la următorul Black Friday și un sistem de sunet. Ca să te bucuri cu adevărat de experiența de vizionare a unui film indiferent de unde l-ai viziona. Totuși, îți recomand Netflix, YouTube și chiar discuri Blu-Ray pentru că televizorul suportă și HDR, dar știe să facă și up-scaling la rezoluția UHD, chiar și din surse mai puțin calitative, cum știm că este de exemplu semnalul TV.

Ultimele articole

Articole recomandate

6 Comments

 1. Salut. Eu v-am descoperit când mi-am luat primul smart tv ( aprox 2 ani). Vă apreciez munca și calitatea materialelor. Am si eu o întrebare pentru Radu mai ales. Thinkpad vs ideapad. Diferențe având în vedere că la aceleași preț ideapad vine cu configurație mai bună. Nu aceasta mar interesa ci fiabilitatea. Calitatea in timp. Merci. Spor în tot ce faceți.

 2. Buna ziua!. Ma puteti ajuta?as dori sa achizitionez un tv 4k si nu stiu ce dimensiune sa aleg, distanta de pe canapea pana la tv ar fi 3m living si in dormitor 2.7m. Imi puteti spune ce diagonala sa aleg?..multumesc!

 3. Salut, am vazut doua review-uri facute de tine pentru LG OLED si chiar daca sunt de pe la jumatatea anului 2018 , nu spui nimic despre efectul de burn-in demonstrat si la pana 1 an de utilizare. Intrebarile mele pentru tine sunt :
  1. Dupa testul celor de la RTINGS (https://www.rtings.com/tv/learn/real-life-oled-burn-in-test) mai esti atat de impresionat de LG OLED ?
  2. Ai mai recomanda LG OLED in 2019, dupa testul celor de la RTINGS?
  3. O sa faci un review update pentru OLED in care sa incluzi si partile negative ale OLED-ului (burn-in)?
  4. La 6000 de lei + burn-in si dupa 4000 de ore, mai consideri ca OLED este o afacere buna, tinand cont ca LG garanta 30.000 ore fara burn-in? (https://www.gadget.ro/efectul-de-burn-in-pe-oled-urile-lg-dupa-4000-ore-de-test-nu-dupa-30000-cum-promite-compania-sud-coreeana/)

  Multumesc
  Florin Radoi

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.