Categorie: GADGET

Cel mai accesibil OLED – LG OLED 55B8PLA – [UNBOXING & REVIEW]

Mai e puțin și vine Moș Crăciun, adică serios, ai văzut și tu cât de frig este afară. Nu mai e mult și începe să ningă, și nu toți mai avem energia să ieșim la construit oameni de zăpadă atunci când cade prima zăpadă. Suntem deja copii mari și avem nevoie de jucării mai scumpe, și ne uităm cu toții la televizoare, mai ales acum de Black Friday.

Bine, nu chiar cu toții, dacă ți-ai luat un televizor de 2-3 ani cred că ar trebui să ai alte priorități. Tehnologia oricum evoluează în fiecare an, și odată cu ea scad și prețurile. Așa se întâmplă și cu ecranele OLED. Am ajuns deja să vedem televizoare de 55 de inci sub pragul de 2000 de euro, mai subțiri decât telefonul mobil și suficient de ușoare cât să le agăți de pertele din gips-carton. Apropo, verifică totuși dacă nu ai vre-o structură de rezistență înainte să îl pui pe perete. Doar ca să fii sigur.

Acolo este totuși locul acestui LG OLED 55B8PLA care cântărește doar 16 kilograme și are o ramă cu o lățime de doar 5 mm. Pe toate laturile. Și se vede incredibil, deși seria B este recunoscută ca fiind cea mai accesibilă. Este același panou OLED de bună calitate, în fața căruia pot avea acceași experiență de vizionare toți prietenii tăi la un loc. Chiar dacă ai mai mult de zece.

Sunetul se aude incredibil de bine, chiar și pentru un televizor, dar recomand să adaug poate la următorul Black Friday și un sistem de sunet. Ca să te bucuri cu adevărat de experiența de vizionare a unui film indiferent de unde l-ai viziona. Totuși, îți recomand Netflix, YouTube și chiar discuri Blu-Ray pentru că televizorul suportă și HDR, dar știe să facă și up-scaling la rezoluția UHD, chiar și din surse mai puțin calitative, cum știm că este de exemplu semnalul TV.