iPad Pro 2021 12.9 – Merită? – Review după o lună

iPad-ul a devenit gadget-ul meu preferat. Nu ai cum să spui că un ecran de 11 inci este mai puțin util ca unul de 6-7 inci al telefonului. Am ajuns să folosesc tableta pentru multe lucruri ce nu necesită scris și trimis de mesaje. Aveam la un momentat și cartelă de 5G în ea, dar mi se pare inutilă pentru că folosesc iPad-ul la studio sau acasă, niciodată în mișcare sau în mașină. Și chiar și acolo mai bine fac hotspot de pe telefon decât să țin două abonamente active. Se numește economie nu zgârcenie.

Am avut la mine în vacanță și acel iPad 2021 de 12.9 inci cu ecran MiniLED. Am vrut să văd ce poate și dacă merită să schimb tableta mea care are deja doi ani. Răspunsul poate fi surprinzător, pentru mine nu merită, și poate nici pentru alții. Dacă ai deja o tabletă bună la care nu ai nimic de comentat, de ce să dai peste 1300 de euro pe una o idee mai mare și mai bună.

Recunosc, sunt puțin supărat pe Apple că a construit un produs atât de superb dar în același timp l-a castrat și i-a pus și lanț la gât. Singurul minus cu adevărat important este sistemul de operare, pentru că din punct de vedere hardware este identic cu un MacBook Air lansat recent. Mai puțin touchscreen-ul pe care Apple nu îl vrea sub nici o formă pe laptop-uri și înțeleg și de ce, nu ar mai cumpăra nimeni iPad-ul.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.