Frigiderul invizibil – Samsung Bespoke

L-am văzut în fotografii pe internet, în clipuri video, am vorbit deja despre ele de mai multe ori pe parcursul acestui an, și acum am reușit să punem mâncarea în el. Acesta este Samsung Bespoke, unul dintre modulele frigiderului ”invizibil”. Asta pentru că poți să îl faci să dispară dacă alegi un panou de culoarea mobilierului sau dacă ai un meșter bun care să îl vopsească cum vrei tu. Este singurul frigider elegant și discret pe care îl știu, și nu, nu este conectat la internet. Unele electrocasnice pot fi și simple și le apreciem la fel de mult. 

Chiar și fără WiFi sau ecrane color cu Netflix și YouTube, Samsung Bespoke are niște atu-uri greu de ignorat.

  • Vine pe dimensiuni standard, cel de la noi are 2 metri pe 60 centimetri pe 65 centimetri. Este printre cele mai înguste la 60 cm și va încăpea în orice bucătărie mică de apartament.
  • Este modular, poți alege între varianta cu două uși clasică, cea din bucătăria noastră, și poți adăuga încă unul cu o singură ușă, sau unul cu patru uși dacă ai o familie mare și spațiu aferent. Toate au panouri detașabile, uși reversibile și pot fi ascunse vederii chiar și într-o bucătărie deschisă, americană, cum visăm mulți dintre noi. 
  • Chiar și ușa se deschide la nivelul pereților, și poate fi încadrat perfect între piesele de mobilier, fără să mai lași spațiul acela aiurea lângă el
  • În sfârșit ai spațiu suficiente pentru bidoane sau sticle mari pe interiorul ușii
  • Raftul pliabil de la interior este genial, poți să pui sticle sau vase mai înalte fără să reorganizezi frigiderul
  • Control și afișaj la interior, pe dreapta, simplu și rapid de utilizat, arată temperatura pentru frigider și congelator
  • Congelatorul poate fi transformat în frigider la 0 grade și extinzi spațiul cu încă 114 litri

SpaceMax – Cel mai mic dintre ele este totuși mare, la 390 Litri capacitate și pereții mai subțiri decât media îl ajută în acest sens. Are 276 Litri pentru frigider și 114 Litri pentru congelator.

All Around Cooling – Fantele de răcire de pe mijloc, pe toată înălțimea lui, ajută la o răcire rapidă și eficientă a alimentelor. 

Power Cool/ Power Freeze – Răcește rapid alimentele din frigider sau congelator, bun de folosit atunci când faci cumpărături și schimbi raportul de aer cu alimente

Digital Inverter – Are invertor digital cu garanție 10 ani, și este mult mai silențios pentru că nu pornește constant la intervale regulate ci pur și simplu controlează temperatura continuu la interior.

Clean Back – Capacul din spatele frigiderului este neted și poate fi curățat ușor de praf, chiar îți recomand să dai cu aspiratorul din când în când și pe componentele din spate, îl ajută să fie mai eficient. 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.