Jabra Elite 2 & Elite 3 – REVIEW și Comparativ

De la momentul în care producătorii ”au decis” să nu mai pună jack de 3.5 mm pentru căști pe telefoane, și mai nou și pe tablete, au apărut mii de modele de căști True Wireless. Orice brand care știa să facă căști, sau nu, s-a apucat de miniaturizat difuzoare și componente ca să creeze o alternativă cât mai bună la căștile cu fir, din punct de vedere calitate a sunetului. Mulți au reușit, alții nu, însă ce contează cel mai mult este comoditatea lipsei firelor care se încurcau în buzunar.

Jabra este unul din brand-urile pe care le vezi mai rar pe la noi, însă știu că le-au cerut multă lume la review și acum avem pe masă două din cele peste zece modele pe care le au în portofoliu. La prima vedere Elite 2 și Elite 3 sunt aproape identice. Cutia de transport și încărcare se potrivește cu ambele modele însă diferă la interior. Elite 3 au o baterie o idee mai mare și o autonomie de până la 28 de ore. Ambele variante de căști țin aproximativ 7 ore fiecare, însă Elite 3 au funcție de QuickCharge și în 10 minute obții o oră de audiție. De asemenea, tot Elite 3 îți permit să folosești o singură cască pentru convorbiri sau muzică, dacă vrei să fii atent la ce se întâmplă în jurul tău.

Nu au anulare de zgomot activă, dar se pare că nu au nevoie. Capișoanele de urechi sunt atât de bine gândite încât izolează perfect zgomotul exterior și aduc un plus de dinamică pentru frecvențele joase. Se aud bine, nu excepțional, mult mai bine decât media la 400 de lei, se conectează rapid cu telefonul sau cu laptop-ul și sunt rezistente la tăvăleală. Asta în cazul în care te tentează să le iei pe la sală sau la alrgat.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.