#CryptoVineri 32 – BITCOIN spre 42k$, Evergrande, Opensea are aplicație și Erdogan vs Bukele

Începem această ediție, ca de fiecare dată cu același mesaj: NU investi decât banii pe care ești dispus să îi și pierzi! Ai văzut cât de mult poate fluctua toată piața de Crypto în mai puțin de o zi, și dacă nu stai geană cu ochii pe grafice riști să pierzi și jumătate din ce ai ”băgat” săptămâna trecută. Aici nu dăm sfaturi și ponturi despre ce să cumperi ci cum să te informezi și analizezi evenimentele externe care influențează domeniul Crypto și chiar și bursa.

Cum a fost zilele trecute când cea mai mare companie de construcții din China, sau a doua cea mai mare, Evergeeen, a declarat că are datorii de 300 de miliarde de dolari. Auch! Nici statul Chinez nu are atâția bani lichizi să o scoată din probleme, deși va încerca, iar toată bursa și piața de Crypto s-a dus puțin în cap.

Avem mai multe știri în program și o analiză scurtă a prețurilor precum și întrebările de la finalul LIVE-ului. Dacă nu ai apucat să te uiți poți să ne asculți și pe 1.5x sau să fii pe fază în fiecare luni la ora 19:00.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.