HUAWEI P20 PRO – ”Hai cu review-ul, George!”

Proaspăt lansat, mega cerut, gata! Am venit cu review și unboxing, așa cum v-am obișnuit. A trebuit să îl testăm așa cum merita pentru că este un pas în față destul de mare de la P10, pe un format similar și destul de ușor de ținut în mână. La celelalte capitole însă excelează. Performanțele le împrumută de la Mate 10 Pro însă camera este mai bună. Și parcă e mai mic, și poate chiar puțin mai ușor și mai subțire.

Interesantă abordare pentru Huawei, practic acest P20 Pro este acum flagship-ul producătorului. Da, știu, seria Mate este mai mult pentru business și productivitate, însă cine spune că în mediul de business nu ai nevoie de o cameră foarte bună? (Oricine altcineva decât Blackberry vă rog).

Așadar, P20 Pro pe scurt are un octa-core Kirin 970, 6 GB RAM, 128 GB stocare și cel mai rapid LTE și WiFi de pe piață. Chiar și cel mai agresiv pentru că vede toate rețelele și întotdeauna o alege pe cea mai rapidă.

Camera, pardon, camerele, patru la număr dacă nu o ignorăm pe cea din față, însumează 92 de Megapixeli și funcționează cam așa:

  • 24 Megapixeli pentru camera din față, cu multe efecte, clară, curată, cu înfrumusețare desigur, și filmează doar 720p… (te rog Huawei, un update mic acolo?)
  • 40 Megapixeli numără una din camerele de pe spate, aia singurică, și este color
  • 20 Megapixeli are următoarea, cea din mijloc și este alb negru, ajută la stabilizare, bokeh și alte funcții
  • 8 Megapixeli cea din urmă, pentru că vine cu zoom optic 3X. Și digital 5X. Adică foarte mult și foarte bine, este stabilizată electronic

Toate aceste camere, în special cele de pe spate lucrează împreună dacă le permiți, și împreună cu procesorul de imagine analizează la ce vrei să faci poză. Un sandviș, un iepure, un coleg, o bicicletă sau o sticlă de vin. Apoi, automat ”îmbunătățește” fotografia. Așadar, la mâncare lucrează la balansul de alb și la contrast, la o fotografie cu cerul adaugă  mai mult ”albastru de Voroneț” dacă vede frunze le face verzi cum nu ai văzut vreodată o salată. Și tot așa.

GALERIE IMAGINI HUAWEI P20 PRO

Ultimele articole

Articole recomandate

75 Comments

  1. Salut. Am achizitionat recent acest model. La prima pornire mi-a vazut reteaua 5G a Wi-Fi-ului, insa acum nu o mai vede de niciun fel. Mentionez, ca atat laptopurile cat si celalalt telefon S8+, sunt conectate la reteaua 5G. Ai idee de o solutie? Mentionez ca router-ul este Tenda AC1900. Multumesc

  2. Salut George , am achiziționat recent un Huawei P20 pro nou sigilat și m-am gândit să îi fac un benchmark.Din cate am văzut în clipul postat de tine când ai făcut unboxing-ul ar trebui să scoată în jur de 210k puncte , din pacat al meu scoate 150k fara niciun fel de setare pentru a economisi energie , ai vreo idee ce ar cauza acest lucru? El funcționează perfect din toate punctele de vedere!

  3. Buna ziua
    Problema de conexiune, e o provocare pt. mine. De ce nu pot conecta Huawei P20 pro prin cablul usb(nu recunoaste) la Sync 3 de pe automobilele Ford, in schimb Iphone funcționează instant inclusiv waze,google maps, filme si diverse aplicații. Am cautat pe net tutoriale am întrebat la reprezentanța Ford, nimeni, nimic. Cu respect Adrian Pop. Ar fii minunat daca gasesc o solutie. Nu sunt fan IPhone

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.