Huawei P20 Lite – UNBOXING & REVIEW

Salutare și bine v-am regăsit, sunt eu, George! Sper că vă mai aduceți aminte de mine după ultimele două review-uri :)

Ca să mă țineți minte și mai bine, vin cu un review pe care știu că vi-l doriți de multă vreme, Huawei P20 Lite. A ajuns și la noi și vedem în clipul de mai jos ce poate face. Le mulțumesc lui Marius Pencea, Eduard LOL, Andrei Maxim și Alex Vitamin care ne-au motivat să facem mai repede acest review.

Așadar, P20 Lite este unul dintre cele mai ieftine telefoane cu notch. Cu mustață. Cu breton. Și cu asta am spus tot. A, când spun unul dintre cele mai ieftine telefoane cu notch, mă refer la cele pe care ți le pot recomanda să le cumperi nu la cele chinezești de 45 de dolari. Le-am văzut și pe acelea, atâta costă atâta fac.

Revenind la P20 Lite, este la fel de subțire ca P20, aproape aceleași dimensiuni, și o configurație puțin mai slabă, pentru că, preț mai mic. Înțelegeți voi, sunt sigur. În rest, ecran cu aspect 19:9, breton, senzor de amprentă pe spate și camere duale imediat lângă. Nu sunt aceleași camere ca pe frățiorii mai mari, a doua este doar de 2 Megapixeli și va fi folosită doar la pozele de tip portret. Ajută puțin și la focalizare.

Mă bucur că au decis să pună 4 GB RAM pe acest telefon și că stocarea este de 64 GB, cel puțin pentru versiunea care vine la noi, acel ANE-LX1. Atenție, dacă îți dorești acest telefon verifică modelul, celelalte variante înafară de ANE-LX1 nu au WiFi AC, NFC, senzor Gyro(util mai ales la jocuri) și alte câteva opțiuni pe care nu le observi când te uiți la telefon însă te vor deranja pe parcursul utilizării pentru că lipsesc.

Ultimele articole

Articole recomandate

173 Comments

  1. Salut, George! Daca vreau fotografii ok, wi-fi decent si procesor bun (nu joc jocuri pe telefon) ce ai alege intre un Huawei P20 lite și Samsung Galaxy A6+ 2018. Mersi.

  2. Bună ziua! Am un telefon Huawei P20 lite și ma tot lovesc de o problema. Se deconectează de la netul mobil când sunt într-o zona cu semnal slab și nu se mai conectează decât dacă dezactivez cartela sim și o activez iar. Îmi puteți spune de ce nu se reconectează singur? Trebuie făcută vreo setare? Mulțumesc.

  3. Buna ziua, am cumparat acest telefon de 2 zile dar din pacate sunt dezamagit total de baterie si sunet care lasa de dorit. Calitatea ecranului precum si a camerelor foto sunt ok dar in rest praf. Bateria se descarca de la 100% la 50 % fara a fi folosit telefonul in doar 2 ore in modul standby. Imi pare rau dar trebuie punctate aceste aspecte pentru cei care vor cumpara acest device. Am incercat sa il returnez a doua zi dupa achizitionare dar fara succes fiind respins fara prea multe discutii. Pacat.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.