ASUS Zenfone 5 – UNBOXING & REVIEW

Așadar, he loves photo! Așa spune pe cutie! Acesta este ASUS Zenfone 5, acel smartphone cu Android și cu breton pe care l-am ținut în mână prima dată la lansarea lui, în timpul MWC 2018. Și da, m-a surprins plăcut din mai multe puncte de vedere.

Prima dată am crezut că display-ul era OLED și deja îmi puneam întrebări de unde l-au luat că parcă ASUS nu face display-uri, mai ales OLED. Apoi raportul ecran versus carcasă, foarte bun, și mustața mai mică decât la iPhone, pardon, bretonul. Apoi modul cum se mișcă în general telefonul, foarte bine și asta este de apreciat. În plus au mai renunțat la multe din aplicațiile pe care le instalau ei pe Zenfone-uri și din nou, asta mă bucură. Lasă-l pe utilizator să instaleze ce vrea el, sau ce s-a obișnuit să folosească și nu îl chinui cu alternativele tale.

Camera este bună, dar încă nu sunt decis. Mai trebuie să facem niște teste și vom reveni cu un comparativ serios cu ce s-a lansat anul acesta. Mă încântă faptul că focalizează rapid, și fotografiile sunt clare, curate, așa cum trebuie.

Bateria este echilibrată cu performanța. Deși nu vorbim de un model de top, acolo în linie cu telefoanele de 4000 de lei și mai sus, decizia celor de la ASUS mi se pare cea mai bună. La puțin sub 2000 de lei dacă îl iei la promoție cu card de 128 GB și baterie externă se bate chiar cu Galaxy A8, P20 Lite și chiar Nokia 7 Plus, ale căror review-uri le găsești la mine pe blog!

Ultimele articole

Articole recomandate

20 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.