HTC U12+, Poftim? – UNBOXING & REVIEW

Da, poftim? Sunt unele telefoane care mă iau prin surprindere pentru că nici nu știam că vor fi lansate. Așa este și HTC U12+ despre care mi-a spus Radu că s-a jucat cu el și trebuie să îl filmăm repede. Asta a fost la momentul lansării și ne bucurăm că a ajuns repede și pe masa de review atât de repede.

Sunt surprins însă de alte lucruri în acest moment. În primul rând suntem aproape în miezul verii și producătorii încă lansează telefoane noi, și din segmentul de preț mai sensibil. Adică acelea scumpe. Și chiar și așa, interesul pentru ele văd că este în creștere. Revenind la HTC U12+, și nu, nu va exista un HTC U12 simplu, mi se pare interesant și sunt sigur că este vârful lor de gamă la care i-au mai strâns puțin șuruburile.

Și cam așa este. A fost adus la zi cu un procesor Snapdragon 845, cu 6 GB RAM și cu 64 GB stocare. A, da, și cu slot de card microSD sau cu lăcaș pentru al doilea SIM dacă vrei asta. Uite încă un trend care credeam că va dispărea repede însă mai nou și operatorii vând telefoane Dual-SIM. E bine, chiar și eu apelez la internetul de pe o cartelă preplătită atunci când are pană abonamentul.

Este foarte rapid, recunosc, partea de squeeze, acele margini pe care le strângi funcționează acum și mai bine și sunt mai personalizabile dar… cu ce vine în plus?

Ei bine HTC își dorește să fie în top trei la capitolul filmare. Și cred că poate ajunge acolo. Are două camere atât pe față și pe spate pentru că.. bokeh! Filmează 4K stabilizat pe camera din spate și înregistrează sunetul cu nu mai puțin de patru microfoane. Și rezultatul este cel puțin interesant. Revine Radu cu o galerie de fotografii și ne convingem noi în câteva zile și cât de bine filmează.

Ultimele articole

Articole recomandate

8 Comments

  1. Salut George,
    As vrea sa-mi achizitionez un telefon pana-n 500 de euro cat de recent si e o decizie destul de grea,tinand cont de multitudinea de variante pe care le avem.O parere din partea ta m-ar ajuta enorm de mult,initial m-am gandit la un p 20,gama de mijloc a celor de la hauwei pentru ca doresc sa folosesc mai mult telefonu pentru fotografii si filmari,ce zici e o alegere buna?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.