Categorie: GADGET

Fitbit Versa – Cel mai simpatic smartwatch

De la Fitbit, desigur. Și unul dintre cele mai deștepte. Dacă mă gândesc mai bine cred că este smartwatch-ul potrivit pentru cineva care îl poartă zi de zi. Eu de exemplu încă încerc să port ceasul primit cadou de la Lorena de ziua mea. Singurul impediment, pe lângă faptul că nu este smart, este greutatea. Nu îmi place să am ceva greu și rece pe mână. Mai ales vara și la fel și iarna.

Fitbit Versa este mic, ușor, și are tot ce îi trebuie unui utilizator înrăit de smartphone care mai face și sport. Am purtat multă vreme un Fitbit Alta, brățara aceea mică care îmi monitoriza pulsul și mi-a plăcut cel mai mult din motivele enumerate mai sus. Simțeam nevoia însă de mai multe notificări, cele de la email sau rețele sociale de exemplu. Nu pe toate, nu îmi place să îmi vibreze mâna tot timpul însă îmi lipseau.

De asemenea în timp ce fac sport mă interesează să îmi țin ritmul cardiac în zona portocalie, cea de ardere continuă a grăsimilor iar Versa citește foarte bine aceste lucruri. Mă mai atrage la el și ecranul, care chiar dacă pare mic reușește să afișeze suficient de multe informații. Poate chiar prea multe, Lorena îl preferă în varianta mai light.

Un ultim punct forte este memoria internă pe care îți poți stoca muzica și o poți asculta la o pereche de căști cu Bluetooth. Asta ca să nu îți iei telefonul cu tine când mergi la alergat. A, să nu uit, abia aștept să fie disponibilă și funcția de plată prin NFC. Ceasul are așa ceva, mai trebuie să își deschidă ușile și băncile la acest aspect. Cel puțin la noi în țară.

Lorena are și ea ceva de spus despre lucrurile mai sensibile dedicate doamnelor și domnișoarelor, dar pentru asta trebuie să urmăriți clipul de mai jos. Versa este mai versatil decât pare și îți poate monitoriza dacă ești femeie, și acele lucruri mai intime. Gata, video mai jos dacă vrei să afli mai multe :)