Airtame – Merită sau e țeapă? – UNBOXING & REVIEW

Încă mă gândesc cum să numesc această serie. Merită sau nu merită? Țeapă sau nu? Banii mei minte nu are? Nu știu, veniți și voi cu idei pentru denumirea acestor review-uri în care vă prezint lucruri care nu merită, sau nu merită decât în anumite circumstanțe. Sau depinde…

Adevărul este că pe Airtame nu am dat banii, dar aș fi fost dispus să cumpăr unul pentru că sunt în căutarea unei soluții de casting ceva mai stabilă și mai rapidă decât Chromecast pentru Android și AppleTV pentru iPhone. Și cam asta promite la prima vedere și Airtame. Cel puțin așa se laudă ei în reclamele de pe Facebook și de pe Instagram.

Concluzia mea poate părea una destul de drastică, și știu că Airtame se adresează companiilor sau firmelor și nicidecum utilizatorilor mici. Chiar ei spun că recomandă Chromecast-ul pentru acasă și Airtame pentru la birou. Din păcate nu este vorba de stabilitate iar la capitolul fișiere suportate am rămas tare dezamăgit. Serios, acest gadget costă nu mai puțin de 300 de euro și nu știe să trimită de pe telefon decât fotografii și documente.

Singurul lui plus este compatibilitatea între dispozitive. Există o aplicație pentru aproape orice sistem de operare care funcționează. Cât de bine? Asta rămâne la latitudinea ta să decizi. Practic tu decizi dacă vrei cel mai scump dongle sau îți iei un laptop de acești bani.

Ultimele articole

Articole recomandate

5 Comments

  1. Salut!
    Cel mai bun dongle pt miracast este cel de la microsoft wireless display adapta, singurul minus este ca pe apple nu functioneaza.
    Am testat vers 1 si 2.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.