GIVEAWAY 300.000 – Știu că îl așteptați :)

giveaway_300000_cu_text_mic

Bine v-am găsit la Giveaway 300.000! Ce trebuie să faci? Este foarte simplu! Te abonezi pe YouTube la canalul meu , și completezi corect datele tale. Nume, prenume, adresă de email și număr de telefon. Ca să te putem anunța dacă ai câștigat.

Cu cât ajungem mai repede la 300.000 de abonați, cu atât mai repede facem extragerea. Așadar, dă un share acestei pagini de câte ori vrei și poți.

Avem de dat două telefoane Honor 8 și opt telefoane Honor 7 lite, noi nouțe, sigilate, cu garanție și tot ce trebuie. Plus patru suporturi de mașină comandate de mine de pe Amazon. Vezi clipul cu Unboxing-ul Surpriză.

Dacă ai participat la Giveaway 250.000 nu trebuie să mai faci nimic. Ești deja înscris!
Baftă tuturor și vă mulțumesc că sunteți parte a comunității mele.

ÎNSCRIE-TE LA GIVEAWAY 300.000

Ultimele articole

Articole recomandate

102 Comments

  1. Salut George sunt mare fan al tau,am si eu o intrebare am 13 ani pot participa la giveaway ca m-am uitat pe regulament dar nu scrie nimic de varsta si am vrut sa intreb mi-am pus emailul numele prenumele si telefonul…

  2. Buna ziua domnule George am vazut si eu videoclipul cu giveaway de 300.000 de abonati si voiam sa va intreb exista o limita de varsta?
    Am mai lasat o intrebare dar nu o mai vad in sectiunea de comentari

  3. Cand incerc sa ma inscriu imi spune ca Recaptcha a semnalat o problema si ca trebuie sa incerc din nou. Am incercat de mai multe ori si mi se intampla la fel. De ce ?

  4. George, eu cred ca giveaway asta a cam intrat in uitare. Frumoasa intentia de a aduna 300000 de oameni care sa stie de site dar la cum au evoluat numerele se pare ca nu o sa se ajunga acolo :)

  5. George se pare ca nu ti-a priit comentariul meu, anterior, sau de ce l-ai sters? Iti este frica ca o sa inceapa lumea sa se intrebe cand o sa se faca giveaway asta in conditiile in care mai trebuuie 35000 de oameni?
    A sous-o si o mai spun, la cum au evaluat numerele o sa iasa Honor 9 pe piata :)

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.