(P) Gadgeturi de sănătate bună @ OMV

Gadgeturile ne ajută sa fim mereu in miscare, să facem față ritmului alert al vieții moderne. Muncim mai mult, mai repede, mai eficient. Nu producem neapărat mai mulți bani, însă nu despre asta vorbim azi, dar sigur câștigăm timp. Față de părinții, bunici noștri, suntem mai rapizi în realizarea obiectivelor de zi cu zi pentru că nu mai trebuie să batem drumul la bibliotecă, la copiator, la întâlniri prelungite. Era ceva romantic în toate acestea și ne este dor de ele dar mie nu îmi este dor să caut pe cineva prin secretariat ori să îi dau un fax. Cum ne folosim timpul câștigat este, din nou, o cu totul altă poveste.

Avansul tehnologic ne este însă valoros atunci când îl folosim în folosul nostru. Pe mine mă fascinează orice idee nouă din domeniul sănătății smart. Uite spre exemplu ce ușor este să afli dacă ești prea obosit, dacă fumatul te extenuează ori dacă biroul în care lucrezi chiar este toxic pentru că nu e aerisit.

pro80_1

Oximetrul este o sculă simplă care

verifică nivelul de oxigen din sânge. Fără ace, fără fire, afli în câteva secunde cât de bine te ventilezi. Sub 96% deja este o problemă, peste 98% înseamnă că ai fost la țară în weekend.

ihealth-bp7

Tensiometrul este ”next level”. Tensiunea se trimite prin bluetooth pe telefon unde poți contabiliza starea de bine. Și mai important, o poți transmite unui medic care să te anunțe când e cazul să îi faci o vizită. La cât de ”cardiaci” suntem noi românii, sigur te ajută sau măcar îți confirmă problema.

iHealth_Align_Hero2

Sănătatea vine și sub formă de ceas, iar cel de la iHealth este o soluție compactă care măsoară pași, calorii și ore de somn. Foarte util.

Product

Căștile Noontec Zoro hd nu sunt doar atrăgătoare dar au și bluetooth plus microfon ca să poți asculta muzică și să preiei apeluri non stop.

res_dd7231d6033bda94e9f477b352795baa

Am lăsat pentru final Oregon ATC chameleon, o ciudățenie de cameră de acțiune pe care mi-o doresc. Are două camere și e perfectă pentru ski, snowboard, biking, pe motor, în mașină, aproape oriunde, ce mai. Cele două imagini sunt puse una lângă cealaltă și ai un clip în care vezi toată acțiunea. Am de gând să o scot la joacă de îndată ce dă zăpada.

Toate gadgeturile de mai sus sunt de găsit în promoție la OMV. Eu le-am văzut deja expuse în stația de la Comarnic spre exemplu și am rămas plăcut surprins că tehnologia a ajuns atât de ușor de găsit. Le poți vedea și pe site-ul oficial.
Regulamentul promoției, toate produsele și prețurile sunt aici.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.