Categorie: GADGET

VIDEO Moto 360 – cel mai rotund ceas cu Android Wear – review

Sunt șanse mari să nu fi auzit până acum de minunea asta. Atunci îți spun eu pe scurt. E primul ceas deștept care arată bine de tot. Motorola au fost primii care l-au făcut rotund pentru că au înțeles devreme ceva important despre noi. Suntem încăpânați cu lucrurile de care ne-am atașat. De aceea vrem să auzim sunetul declanșatorului chiar și la telefoane unde chiar nu e necesar, preferăm să scriem la butoane în loc să dictăm și vrem ceasuri rotunde deși sunt mai scumpe și oferă un spațiu de afișaj mai mic decât pe ecranele pătrățoase.

15240288587_2044ca6b78_h

Apoi e deștept în sensul în care Google înțelege asta. Rulează Android Wear, un fel de Android ”light” pentru ceasuri care lucrează în tandem cu un smartphone Android. Orice Android mai tânăr de 4.3 cu bluetooth. Vedem mai jos de ce este capabil.

Acum să le spun câteva impresii celor care mai știu câte ceva despre Android Wear și sunt curioși. Ceasul acesta e chiar frumos. Adică e frumos ca în poze. Rama metalică este fină și subțire fără să pară fragilă. De la distanță e un ceas arătos iar cureaua de piele dă senzația de calitate. Și eu sunt fan ceasuri, mai ales Tissot așa că îți pot spune prin comparație că nu stă mai prejos.

15307018541_340f1e0c78

Design-ul impecabil este doar o mică parte dintr-un gadget de succes așa că hardware-ul primează pentru cunoscători. Ceasul nu stă însă rău de loc la specificații. Ecranul superb, aplicațiile sunt rulate rapid, docking station-ul pentru încărcarea wireless este superb. Dar nu toate sunt perfecte. Toate cele bune și… celelalte sunt în testul meu cu video.

Ceasul poate fi cumpărat de aici.