DROP-TEST DE LA 200 metri de iHunt Tank! + Porsche Cayenne

Un telefon care promite că rezistă oricărui șoc sau lovituri mai puternice care a r distruge orice alt flagship are nevoie de niște teste duse la extrem. Și dacă prima dată am avut curajul să îl ”scăpăm” de la 100 de metri, acum am zis să dublăm înălțimea. Și să îl călcăm cu un Porsche Cayenne și pe asfalt. Doar ca să demonstrăm că rezistă. Și? A rezistat te întrebi? Eu zic să vezi clipul pentru asta!

Am muncit mult la el și recunoaștem că ne-am distrat și copios. Acum serios, trei băieți pe câmp aruncând telefoane din dronă la 10 dimineața nu e ceva ce o să vezi prea des. De aceea ne-am dus și pe câmp, ca să nu riscăm ca data trecută când telefonul s-a decis să cadă la 30 de metri de dronă, chiar în curtea casei. Țin mult la panourile fotovoltaice și sunt sigur că unul dintre ele nu ar fi supraviețuit.

De ce am băgat și un Prosche Cayenne în ecuație? Păi pentru că am terminat șantierul și nu mai aveam un excavator la dispoziție, iar Porsche-ul era cea mai grea mașină pe care o aveam la teste. Vezi, totul are o logică. Dar te las mai bine să râzi cu noi la clipul de mai jos.

Ultimele articole

Articole recomandate

3 Comments

  1. eu as avea o idee pt voi …ce ar fi daca !!!!………….dacaaaaaaaaa :)…. !!!!………..ati ridica cu drona tot asa la vreo 200 de metri…pe timp de noapte LANTERNA Nitecore Tiny Monster TM28…setata pe nivelul 5 cu faza in jos spre pamant…….ce ziceti????VA PROVOC :)

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.