Categorie: GADGET

Garmin Fenix 5 și Fenix 5 Plus – [UNBOXING & REVIEW]

Era și timpul să vorbim despre ele, nu? Știu că le-ați cerut de multă vreme însă am vrut să le facem un test mai de anduranță. Întâi Radu cu Fenix 5 și apoi a apărut și Fenix 5 Plus și el m-a așteptat pe mine. A meritat, ne-am dat seama de niște lucruri pe care nu vi le puteam spune la primul contact și nici după o săptămână.

Acest review este diferit, și conține mai mult impresiile noastre despre aceste două ceasuri, lucru pe care știu că îl doreați să îl aflați.

Acum, legat de cum se comportă pe munte, în drumeții, sau în activități mai intense nu vă putem spune pentru că nici unul dintre noi nu este sportiv de meserie. Dar nici nu trebuie, ceasurile de la Garmin sunt deja lăudate de alți sportivi de performanță, și poate pentru un utilizator obișnuit ca noi este mai mult decât suficient. Este foarte precis, așta știm deja, colectează foarte multe date iar algoritmul și aplicația sunt atât de complexe încât trebuie să stai cu el în mână zece zile ca să le înveți. În continuu.

Sunt și câteva aspecte pe care le puteau rezolva altfel, cele legate de meniu și de cât de complicat este să pornești un antrenament sau să găsești o setare. Să zicem că nu faci asta toată ziua, și pe de altă parte mai înveți pe parcurs și butoanele. Dar totuși, știm că se poate mai simplu de atât, și mai ușor de reținut. Mie mi-a fost de exemplu mai greu să găsesc setările de pe ceas, pentru că el îmi spunea să apăs alt buton timp de două secunde. Se mai întâmplă.