De’Longhi Prima Donna Soul 🔝🔝🔝

Cafeaua este cu siguranță cel mai popular ”afrodisiac” pentru viața de zi cu zi. Știm cu toții meme-urile legate de cafeaua de dimineață și de asemenea beneficiile reale ale cafelei. Am insistat și voi milita în continuare pentru o cafea de calitate, de preferat fără zahăr. Bine, se leagă foarte bine între ele, calitatea și lipsa zahărului din cafea. Înainte să îți cumperi un espressor, manual sau automat de cafea, asigură-te că ai o sursă pentru o cafea de calitate, proaspăt prăjită și aromată după preferințele tale.

De’Longhi Prima Donna Soul este unul din espressoarele automate de top pentru cafea. E gândit pentru o familie mai mare sau mai ales pentru birouri mici, și are câteva atuu-uri față de celelalte aparate din aceeași gamă. unul dintre ele este setarea semi-automată pentru tipul de cafea folosită. Mai exact pentru cât de bine prăjită este cafeaua. Ai o fișă în pachet unde selectezi tipul de cafea și tipul de prăjire pentru ca aparatul să poată măcina corect boabele. Da, acesta este un avantaj major pentru cei care sunt pasionați de gust.

Apropo, primele cafele nu le bei, ci doar le guști ca să vezi dacă setările pe care le-ai făcut pentru râșnire sunt corecte. Acestea sunt pentru calibrarea espressor-ului.

Cafetiera, n-o folositi ca mine pe post de debarasare. E un recipient util daca vreți să faceți mai multă cafea. Pentru debarasare, folosiți un vas pe care să-l țineți în permanență lângă espressor.

Al doilea element de apreciat este dozatorul de lapte care îl încălzește și îl spumează pentru un frappe sau un americano cât mai corect. Rețetele sunt multe, nenumărate dacă te joci cu setările și tot ce trebuie este să alegi cafea de calitate. Avem și o recomandare pe parcursul clipului și te invit să îl vizionezi înainte să iei o decizie de cumpărare.

Espressor-ul automat îl găsești aici: PrimaDonna Soul, Ecam 610.74MB – https://bit.ly/322BbKC

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.