Vând iPhone 11 Pro Max pe FLIP.RO

Rafa nu mai este interesat de telefonul meu. Nici Ian. Pur și simplu nu mai răspund la telefon. Eu așteptam banii de la ei care nu au intrat și era cât pe ce să pun telefonul la poștă. Așa pățești când nu ai încredere în oameni necunoscuți de pe internet.

Hai să fim serioși pentru un moment și să revenim la ale noastre. Ce faci când vrei să îți vinzi telefonul? Îl pui pe un site de anunțuri, evident mai scump decât face ca să ai de unde negocia. Dai cu report as spam la toate mesajele cu greșeli gramaticale pentru că știi că vin din Nigeria și nimeni din Marea Britanie nu are nevoie de telefonul tău. 

Sau, îl vinzi unui prieten deși știi că nu este o idee bună să faci afaceri cu cei apropiați. Posibil în rate pentru că știi că nu are toți banii și tu ai vrei să scapi de telefon, mai ales pentru că l-ai scăpat de câteva ori (chiar de față cu prietenul în cauză) dar îți e rușine să îi spui asta.

Mai exista varianta de consignație însă nu mai știu pe nimeni care faca așa ceva. Ori la Amanet dacă ai nevoie rapidă de bani și ești dispus să îl vinzi la jumate din prețul pe care l-ai putea obține online.

Cineva sigur scrie la comentarii acum, FLIP.RO, FLIP.RO, FLIP.RO. Da, despre ei vorbesc astăzi și vă explic cum funcționează FLIP.RO.

Ce este Flip.ro? – Un marketplace, o piață pe românește, un website unde introduci datele despre telefonul tău și apoi îl trimiți să fie evaluat și pus la vânzare. Chiar, oare cum ar fi să îmi pun iPhone-ul la vânzare și să îl cumpăr tot eu?

Cine este Flip.ro? – Un startup românesc fondat în 2019 care probabil s-a plictisit de negocieri inutile pe site-urile clasice de anunțuri și de propuneri de schimburi cu Matiz revopsit din 1999 pentru un iPhone 5S.

Cum vinzi telefonul pe Flip.ro? – Aproape ca pe un site cu anunțuri dar fără bătăi de cap pentru că vorbești cu profesioniști.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.