LIVE #CRYPTOVINERI – Facebook vs Bitcoin, Big Tech, Ledger Scam

Salutare și bine te-am regăsit la un nou LIVE de #CRYPTOVINERI în frumoasa zi de luni. Ne-am propus să nu ratăm nici un episod din această emisiune și cum suntem mai puțin pe la studio în această perioadă ne întâlnim tot sub forma unui LIVE. Astăzi avem vești de la Elrond, îl vom avea din nou ca invitat special în emisiune pe Lucian Todea, Co-Fondator Elrond, și ne va spune ce se mai întâmplă cu proiectul la care noi ținem atât de mult.

Vorbim înainte însă de SCAM-urile din Crytpo, din ce în ce mai multe ca număr. Chiar și noi am ajuns să primi mailuri de la ”Ledger” și de la alte site-uri care ne avertizează că ni s-au corupt conturile și că ar fi bine să schimbăm parolele. Nu, LIVE-urile de pe YouTube nu sunt pe ”bune”, sunt tot o mare țeapă. Nu îți dă nimeni Bitcoin pe gratis, mai ales după ce trimiți tu primul banii către o adresă care nu poate fi asociată cu nimeni. Așadar, nu trimite Bitcoin la necunoscuți. Hey, nu trimite bani la necunoscuți.

Și Facebook are planuri mari pentru zona de Crypto, și chiar dacă nu am mai vorbit de ele de ceva vreme acum avem ceva vești noi despre direcția în care se îndreaptă. Monopol, desigur, era de așteptat.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.