CRYPTO-VINERI – Cum să te ferești de țepe

Salutare și bine v-am găsit la primul episod despre Crypto-monede. Astăzi vorbim despre cum cumperi bitcoini, în siguranță. Sigur ai un prieten care vorbește doar despre asta și deja te întrebi dacă nu pierzi cam mult timp gândindu-te la asta.

Ce nu ți-a spus până acum prietenul tău este cât a pierdut cu aceste achiziții, așa că revin la cel mai important sfat de până acum: Nu investi decât banii pe care ești dispus să îi pierzi! Mai este nevoie să repet asta? Primul motiv l-am descris în episodul despre trading, acum vorbim despre țepe. Cum poți să îți iei țeapă cumpărând Bitcoin sau alte monede crypto? Destul de simplu, cumperi la impuls de la cine nu trebuie.

Te iei după ce scriu alții pe internet, pe forumuri, pe diverse site-uri, și te orbește dorința de a investi 10 dolari și să scoți 1000. Și douăzeci ar fi bine dar tu vrei 1000.

Mai pui la suflet imediat ce te contactează cineva telefonic, sau printr-un mesaj privat pe facebook ori pe instagram și te întreabă dacă nu vrei să investeși în bitcoini pentru că aceștia sunt viitorul. Mă aștept să bată cineva și la ușă în următorii ani, așa cum o făceau cei care vând pastă de dinți și cearceafuri. A, stai că încă se practică.

Dacă ai cont de Twitter sau de Instagram, mai vezi în comentarii la persoanele celebre pe care le urmăreși, probabil Elon Musk dacă ești fan tehnologie așa ca noi, pe unii care promit viitorul și îmbogățirea rapidă.

Ți se promite că dacă trimiți Ether, orice sumă, primești înapoi de zece ori mai mult. Și desigur, pentru ca pachetul de fraiereală să fie complet, mai există și zeci de comentarii după acesta care confirmă că s-au îmbogățit pe loc. Probabil tot autorul primului comentariu de pe cele câteva sute de conturi de Twitter personale.

A, da, probabil și prinții din Nigeria îți trimit mailuri cu astfel de păcăleli industriale. Au și ei o moștenire, de data aceasta în Bitcoin, de milioane de dolari. Dar îți povestesc mai multe în clipul de mai jos! Vizionare plăcută!

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Aceasta este o serie de articole susținute de Cryptocoin.pro.

Ultimele articole

Articole recomandate

8 Comments

  1. Va salut,. Te rog ascultam cu atenție,. Am găsit o mașină în Germania am vb cu tipul care o vinde pe adresa de email,. Mașină e in germania el e in Suedia acasa,. Așa zice el, mi-a zis daca doresc mașină sa bag banii la banca in contul ibay,. Și el trimite mașină pe platforma maritimă,. Zice că nu poate ridica banii până nu are confirmarea de la mine că am primit mașină,.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.