UNBOXING & REVIEW – Telefoane cu butoane!

 

Da, mai există așa ceva, și probabil nu te-ai fi uitat la ele mai mult de câteva secunde, în trecere printr-un magazin de electronice. Părinții tăi însă s-ar putea să fie mai nostalgici, sau pur și simplu mai puțin interesați de tehnologie. Dacă sunt mai în vârstă atunci poate că au nevoie de un telefon mai rezistent, cât de simplu posibil, la care să îi găsești la orice oră din zi.

Asta înseamnă că trebuie să țină bateria ceva mai mult, să îl audă când sună, și să poată răspunde repede, fără să facă zece swipe-uri pe ecran. Poate s-au apucat de grădinărit și cu mâinile pline de pământ nici un senzor de amprentă nu la va recunoaște degetul. Ori pur și simplu au uitat să îl încarce peste zi.

MaxCom Strong MM920 este un telefon rezistent, din toate punctele de vedere. Solid, bine construit, vine cu șurubelniță la pachet ca să îi desfaci capacul din spate și are desigur lanternă și radio FM care merge fără căști. Perfect pentru luat în grădină sau în atelier.

MaxCom MM720B este ceva mai finuț, mai mic, mai ușor, și nu are port de încărcare. Cel care îl folosește va trebui să îl bage la încărcat în standul cu care vine. Este un obicei care se creează ușor, mai ales la cei în vârstă care știu că orice obiect din casă are locul lui. În plus, are și buton de SOS care salvează mai multe numere de telefon în agendă, și în caz de urgență, atunci când este apăsat, sună la toate până răspunde cineva.

Acum, știu că prezentarea de mai sus nu te-a lămurit pe deplin. Urmărește clipul de mai jos, iar atunci când părinții sau bunicii ce nu își doresc tehnologie în palma lor te vor întreba de un nou telefon, vei ști că există și astfel de soluții.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Ultimele articole

Articole recomandate

21 Comments

  1. Buna,am o intrebare,se poate incarca un samsung galaxy A5 2017 de la o baterie externa ce are un amperaj maxim de iesire de 3,1 A? Mersi mult.

  2. Salut, Am pus si eu o intrebare de 2 ori, ca sa iau un cadou unui senior din reteaua Digi: Maxcom MM330 sau Alcatel 3620? dar comentariul meu nu a aparut. Sa mai astept raspuns sau nu? Multumesc.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.