UNBOXING SURPRIZĂ – PARTEA A DOUA

Nu puteam să vă las să așteptați prea mult, nu? Aceasta este partea a doua a unboxing-ului surpriză. Adică pentru coletele ce ne-au rămas de ieri. A ieșit ceva mai scurtă, însă cu siguranță nu este lipsită de peripeții.

Astăzi descoperim așadar un telefon cu trei SIM-uri și slot separat pentru card microSD. O cutie cu o pereche de căști care nu este de fapt o pereche de căști ci altceva cu care ne batem capul mai mult decât trebuie, și desigur, un alt colet întârziat din lunia noiembrie a anului trecut. Tot pentru #casabuhnici.

Bun, acum ceva vreme am rugat-o pe domnișoara de la site-ul din China cu care colaborăm, adică Banggood, să pună în pachet cele mai ieftine telefoane pe care le poate găsi. Asta doar pentru a ne distra noi încercând să le facem să funcționeze. Sincer, sunt impresionat. De ingeniozitatea celor de la VKWorld în primul rând, și de imaginația celorlalți producători. Surprizele sunt la ele acasă în acest video, pe care vă invităm să îl vizionați pentru amuzamentul vostru.

Cu drag, George și Radu. Produsele din review le poți găsi în link-urile de mai jos:

VKWorld New V3 IP68

Becuri de Crăciun LED solare – Dacă le comanzi acum, s-ar putea să ajungă până la Crăciun

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 50fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 50fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.

Ultimele articole

Articole recomandate

19 Comments

  1. Buhnici cu tot respectul pentru munca ta, sa sti ca aceasta manie de a arunca cu telefonul poate fi catalogata ca aronganta….. ai putea sa oferi acele telefoane (jafuri) unor oameni care chiar au nevoie de ele. tinand cont ca in Romania exista oameni care inca nu detin vrun tip de telefon.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.