Cel mai bun Smartwatch Huawei – GT2 Pro – Prim Contact

Acesta este al treilea model de smartwatch d ela Huawei, Watch GT2 Pro. Suntem la primul contact cu el și nu avem nici o informație despre el pentru că la momentul publicării acestui material a avut loc și lansarea acestuia. Ne vom baza pe experiență și pe faptul că am testat până acum toate variantele de ceasuri inteligente de la Huawei.

La prima vedere diferențele majore sunt la aspect. Arată mult mai bine, construcția este mai elegantă și cu siguranță este gândit și pentru un sacou și nu doar tricou și pantaloni scurți. Bine, și variantele anterioare de GT2 și GT2e putea fi purtate și la ceva mai elegant, însă în cazul de față cureaua de piele în ton cu culoarea ceasului face diferența.

Ecranul are un design diferit și păstrează aceeași diagonală de 1.6 inci. Este parcă o idee mai subțire iar spatele se pare că e din același material ca Huawei P40 Pro Plus, adică ceramică. Nu mai avem porturile de încărcare nici pe ceas, nici pe încărcător, ceea ce înseamnă că se încarcă wireless. Nu am reușit să îl încărcăm pe alt charger decât cel din pachet deci va trebui să ai grijă de el. Autonomia se păstrează la 14 zile ca și versiunile anterioare iar încărcarea este rapidă, până la 50% în mai puțin de jumătate de oră. Asta înseamnă aproximativ 7 zile de autonomie înainte să pleci la un drum mai lung.

Pentru pasionații de sport sau plimbări pe munte, are barometru, GPS și chiar poți copia pe el muzica preferată pe care să o asculți la o pereche de căști wireless. Poți să lași așadar telefonul acasă dacă ieși la o tură de parc mai scurtă. Îți recomand acest lucru ca să te deconectezi și mai mult de la notificările de zi cu zi.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

  1. Salutare! Doresc sa achiziționez ceasul cadou, ar fi potrivit pentru un utilizator cu telefon samsung ? Din ce am văzut în review, daca am inteles bine se poate raspunde de pe el la apeluri si mesaje si vb? Sau mai potrivit ar fi samsung galaxy watch 3? Înclin mai mult spre acesta dar nu stiu care at totusi mai potrivit. Multumesc

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.