Participă Gratis la Programmers’ Week

Jens Heithecker, șeful IFA spunea în interviul recent de pe blog, că acesta este noul normal. Conferințele vor fi ținute hibrid, o parte offline, în persoană și o altă parte online. Are dreptate, iar Programmers’ Week este un astfel de eveniment ajuns acum la a șasea ediție. Sigur, senzația este alta atunci când stai în sală și asculți prezentatorii pe scenă, însă atunci când vine vorba de informație eu sunt pregătit să o iau de oriunde.

Dacă avem aici pasionați de programare, să știți că pe 14 – 18 septembrie are loc Programmers Week – un adevărat “festival tehnic” care sărbătorește inovația, creativitatea și contribuția programatorilor din întreaga lume – la dezvoltarea noii lumi digitale. Evenimentul este organizat de Cognizant Softvision și are loc exclusiv online, pe platforma de livestreaming Zoom.

Timp de 5 zile ai ocazia să înveți mai multe despre lumea tech, tendințele din industrie și teme de leadership, susținute de speakeri tehnici și de business. Prezentările vor fi pe teme de UX, iOS, Android, Web,.NET, Java, DevOps, Big Data, QA, PMO și altele și vor acoperi fusul orar din toate studio-uri unde Cognizant Softvision este prezent: România, Ukraina, Argentina, U.S., Canada, Australia, India.

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii la Tech Talk-urile care ți se potrivesc. Vezi aici agenda Tech Talk-urilor. Nu vrei să ratezi nici sesiunile 256 Keynotes – unde vei afla insights din lumea
dezvoltării produselor software, precum și cele mai recente tendințe despre “the future of work” de la: Andres Angelani, CEO, Cognizant Softvision (în 15 septembrie), A Journey to
mastery. Ben Pring, VP & Managing Director, Cognizant’s Center for the Future of Work (în 16 septembrie), The Future of Your Work – Everything you Wanted to Know (But Were Afraid to Ask).

De ce 256? – pentru că Ziua Internațională a Programatorului este in 12 septembrie (Programmers’ Day – este sărbătorită în a 256-a zi a anului), iar dacă ești în domeniu, știi deja toată semnificația.
#DareToCode – este mesajul prin care Cognizant Softvision celebrează prin Programmers’ Week aportul adus tehnologiei de către toți programatorii, designerii, developerii și inginerii software, din întreaga lume. Dacă te afli și tu printre ei, înscrie-te și #DareToCode!

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.