Am aruncat telefonul de la patru metri – Drop-Test Huse Mobilfox

De ce? Pentru că cei de la Mobilfox au spus că a lor carcasă va proteja telefonul la căzături de până la 3.5 metri, și pentru că Ariana a făcut un exces de zel în ceea ce privește aruncarea telefonului. Mie mi-ar fi fost frică, recunosc, însă ea a prins curaj după primul drop-test de pe scări.

L-am călcat apoi cu mașina, de două ori și am staționat pe el cu Tesla, o mașină de două tone, pe ciment, în speranța că vom vedea limitele acestei huse. Telefonul a rezistat, și nu are nici o zgârietură după toate testele noastre, lucru care demonstrează cât de rezistente sunt husele lor.

Acum, de ce sunt atât de rezistente? Tehnologia denumită de ei este drop-x, este un fel de silicon gândit să disperseze șocul unei căzături pe colțul ecranului în restul carcasei, și o face foarte bine. Îți explic mai multe în clipul de mai jos.

Ultimele articole

Articole recomandate

2 Comments

  1. Salut, George !
    Ar fi bine sa nu iti mai asociezi imaginea cu companii neserioase cum ar fi cei de la Mobilfox. Chiar nu merita pentru un pumn de forinti !
    Citeste te rog comentariile pe facebook sau alte retele. Sunt niste mincinosi si neseriosi ! Am facut comanda cand am vazut ce reclama le-ai facut … numai ca sunt praf !

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.