Cel mai accesibil monitor Ultra-Wide pentru Gaming – LG 34Wk650 – [UNBOXING & REVIEW]

Știu că este un titlu destul de lung însă reprezintă exact ceea ce vreau să spun despre acest monitor. Și ca să nu existe doar o opinie ce poate fi influențată de dimensiunea acestui monitor l-am chemat și pe Codrin, colegul nostru de la gaming de pe Cavaleria.ro să ne spună părerea lui despre acest LG 34WK650.

Ce trebuie să știi în primul rând despre acest monitor este că are o diagonală de 34 de inci, o rezoluție de 2560×1080 pixeli ca să nu chinuie orice placă grafică sub nivelul lui GTX 1080Ti și un ecran mat, care nu reflectă luminina. Adică lucrurile cele mai importante pentru majoritatea celor care se joacă ocazional pe PC sau mai mult de atât.

Nu are niște difuzoare excelente dar dacă ești în căutarea acestui aspect la un monitor de gaming sigur trebuie să îți cumperi o pereche de căști sau de boxe bune. Are un picior ajustabil pe înălțime, lucru pe care și eu și Codrin îl considerăm important pentru un monitor, de orice fel ar fi el. Și mai are un ecran ultra-lat. Adică ține loc de două monitoare puse unul lângă celălalt. Sigur, ideea care ne-a venit a fost să mai suprapunem un monitor identic peste acesta pentru maximum de productivitate și imersivitate. Nu s-a putut, cel puțin nu astăzi.

Important este faptul că este foarte lat, și asta îți va oferi pe lângă o experiență mult mai bună în cam toate tipurile de jocuri, și un avantaj competitiv. Vederea periferică este foarte importantă indiferent de ce tip de joc ai juca pentru că te ajută să nu îți distragă atenția obiectele din jur și să te concentrezi mai mult asupra jocului.

A, și faptul că prețul lui maximum de vânzare este undeva la 2000 de lei. 2000 de lei pentru un monitor de gaming nu este rău deloc. Ba chiar mai bine decât ce am văzut până acum la noi în studio.

Te las în continuare să te delectezi cu review-ul video de mai jos. O seară frumoasă îți doresc!

Ultimele articole

Articole recomandate

5 Comments

  1. Salut, George!
    Am un IPhone 8 Plus și am văzut prin video-urile tale ca ai o husa de la Evutec, care in România nu se găsește.
    Tu de unde ai cumparat-o?
    Merci!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.