Casa de marcat inteligentă de la Auchan

Ai auzit de termenul de self-checkout? Dacă da, atunci probabil ai trecut printr-un supermarket sau hypermarket din altă țară, unde te duceai cu coșul de cumpărături direct la un aparat, îți scanai produsele, plăteai și plecai acasă. Nu mai așteptai la coadă după cineva căruia nu îi funcționa cardul sau avea prea mulți mărunți și i-a dat de lucru casieriței.

O astfel de casă de marcat economisește timp, atât pentru magazin dar mai ales pentru tine. Eu am testat primul sistem de case de marcat instalat într-un supermarket de la noi din țară, la Auchan în Cotroceni. Primul, deocamdată pentru că sper să găsesc așa ceva în curând și în restul magazinelor, nu doar la Auchan.

Știu că în primă fază s-ar putea să fii puțin reținut, și să alegi casele de marcat convenționale. Poate crezi că nu te descurci cu cea nouă. Este foarte simplu, iar în clipul de mai jos îți explic exact cum funcționează.

Pe scurt, vii cu produsele în partea stângă, le treci individual pe scanner și apoi le pui în dreapta pe cântar. Indiferent dacă e vorba de un avocado sau de o sticlă de apă. Cântarul este și pentru verificarea produselor, și știe greutatea fiecărui produs pe care îl așezi pe el, sau cântărește produsul atunci când e vorba de fructe și legume.

Urmărește video-ul de mai jos și nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Ultimele articole

Articole recomandate

86 Comments

  1. Automatele de plată sunt inteligente dar iată o metodă…inteligentă de a plăti mai puțin. In perioada când e aglomerație, cumpărați ceva de câteva zeci de lei,păstrați bonul de la casă şi reintrați în magazin pentru a face cumpărături de câteva sute de lei. La momentul potrivit folosiți bonul de la casă de câteva zeci de lei pentru a plăti cumpărăturile de sute de lei

  2. Parca am descoperit apa calda :)) Self checkout-ul a aparut la noi atat de tarziu din cauza ca nu sunt suntem considerati o tara civilizata. O dovada e faptul ca trebuie sa scanezi apoi bonul pentru a iesi.
    Cei care isi fac griji ca vor disparea locurile de munca, stati linistit ca oricum nu se gaseste personal :))
    Astept momentul maret cand RATB va avea automate de incarcare a cardului.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.