UNBOXING & REVIEW – Nespresso Expert – Mi-am făcut cafea de pe smartphone

Știu că nu pare ceva din filmele SF să îți faci o cafea folosind telefonul mobil. Dacă ești însă băutor de cafea, gândește-te cum ai vrea să fii trezit în fiecare dimineață. Cu un ceas deșteptător care țipă la tine că ești leneș sau cu mirosul unei cafele proaspete.

Probabil știți că eu sunt un pasionat de cafea și cel mai mult îmi place un espresso mic și aromat. Cât mai aromat posibil. De ceva vreme foloses niște aparate de la Nespresso din câteva motive simple. Sunt ușor de folosit, nu necesită întreținere și îmi oferă o varietate mare de cafele pe care le pot încerca. Cred că sunt deja peste 50 de variante și recunosc că am încercat și capsule de la alți producători. Nu pățește nimic aparatul, doar gustul cafelei diferă.

Ce nu am încercat până acum este să îmi programez espressorul să îmi facă o cafea în același moment în care îmi sună alarma de la telefon. Sau poate cu un minut două înainte, ca să îmi testez teoria de mai sus, cea conform căreia mirosul de cafea proaspătă va reuși să mă trezească dimineața.

Funcționează, dacă îl pui suficient de aproape de pat, și nu în bucătărie la un etaj mai jos.

Urmărește video-ul de mai jos și nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Ultimele articole

Articole recomandate

22 Comments

 1. Si eu ador expresl. Si unul facut la 19 bar e si mai bun. Folosesc de 5 ani Lavazza a modo mio, dar a venit timpul sa o schimb, si in urma review-ul tau am decis sa merg pe asta. Am cautat si pe alte site-uri si forumuri, si cred ca din segmentul ei, azi, e cea mai buna.
  *autoexcludere a capsulei
  *19 bar de presiune
  * clar aplicatia
  * mantenanta in functie de ce fel de apa folosesti
  *notificare cand compartimentul de apa e gol, cel de capule plin, si asa mai departe.

  In concluzie, face cafea buna, si e smart.

  Am luat varianta cu Aeroncino, pentru sotie. Ea adora un cappuccino bine facut.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.