Boxă Bluetooth de 1000€!!! [UNBOXING & REVIEW]

Am intrat recent într-un domeniu care deja nu mai are limite. Mă refer la limite financiare. Dacă nu vrei să fii tentat, sau pur și simplu nu ai nici un control asupra banilor îți sugerez să nu citești acest articol. Audiofilia este o ”boală grea” și nu are nici un fel de leac, iar eu am ”căpătat-o” de ceva vreme și mi-am asumat acest risc.

Mai pe scurt, urechile tale sunt mai bune decât crezi și odată ce auzi o boxă de 1000 de euro, sau chiar mai scumpă, îți va veni greu să te întorci la căștile care vin cu telefonul sau la boxa bluetooth de 200 de lei. Îmi pare rău, dar așa este.

Devialet Reactor este încercarea celor de la Devialet de a intra pe segmentul ”mai accesibil” (a se nota ghilimelele). Este practic frățiorul mai mic al lui Phantom Silver sau Gold, la un preț ”mai accesibil” decât acestea. (din nou, observați ghilimelele).

Pe scurt, până la 900W putere, un sistem diferit de redare a sunetului cu o incintă foarte mică și futuristă și nici un fel de distorsiuni. Zero. Au gândit-o atât de bine că nu vibrează în mod deranjant, indiferent de suprafața pe care o așezi. Plus, are conexiunie Wireless, pe cablu, Bluetooth, optic și chiar și analog. Îți recomand totuși pe cablu sau Wireless în combinație cu un serviciu de sunet dedicat, ca să te bucuri de un sunet de înaltă definiție.

Ultimele articole

Articole recomandate

2 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.