BOSE Soundtouch 10 & 20 – Cele mai bine conectate boxe [UNBOXING & REVIEW]

Conectate unde poate că te întrebi? Păi la curent în primul rând pentru că nu au o baterie internă, nu sunt portabile, și apoi la toate sursele de muzică posibilă. Aproape, nu mai merg cu AirPlay de la Apple. Poate nu le-a convenit celor de la Apple pentru că voiau și ei să vândă al lor HomePods.

Acesta este un review de 2 în 1. Prima este BOSE Soundtouch 10 al cărui intro îl va face frumoasa mea soție, iar a doua, BOSE Soundtouch 20, urmează în scurt timp în același articol, probabil imediat după ce veți termina de viziona primul review.

BOSE SoundTouch 10

Este cea mai mică din această familie, o boxă care sună de cel puțin de două ori pe cât de mititică este. Asta este specialitatea celor de la BOSE, să creeze boxe și difuzoare mici care se aud foarte, foarte bine. Și observați că am spus ”foarte” de două ori în aceeași propoziție. Nu sunt pentru o petrecere în aer liber însă mi-a plăcut sunteul bogat, curat, puternic dar nu tare. Nici când ridici volumul la maximum nu distorsionează pentru că se vor activa anumite protecții și limitări de sunet. Ca să o protejeze și pe ea și auzul tău.

Se conectează prin Wireless la rețeaua din casă și o poți controla de pe telefon prin aplicația proprie, Soundtouch. Și poate rula de pe un radio online, de pe un server propriu de muzică sau de pe servicii dedicate precum Google Music, Spotify sau Amazon Music. Apple AirPlay atenție, de la versiunea a doua, cea din 20-18, rulează doar prin Bluetooth pentru că are și așa ceva.

Dacă o cauți în magazine, o poți găsi aici la distribuitorii oficiali la prețul de 200 de euro: Bose Soundtouch 10

BOSE Soundtouch 20

Cam de două ori mai mare și de cel puțin două ori mai puternică decât frățiorul ei mai mic, Soundtouch 10. Are în plus conectivitate la internet prin cablu, care știm cu toții că este mai stabil și mai rapid. De aceea vă recomand la fiecare review de televizor să vă legați TV-ul prin cablu la internet. Și aici la fel, dacă acum construiți sau renovați casa, mai băgați și niște cabluri de rețea în pereți. O să vă bucurați după aceea când nici un gadget care are nevoide de internet nu se va mai întrerupe.

În plus are și afișaj digita pe care apar posturile pe care le asculți și desigur și setările meniului în care te afli. În plus, mai multe butoane și desigur un sunet mai puternic și un bass mult mai pronunțat. La capitolul audio dimensiunea contează. Întotdeauna.

Ultimele articole

Articole recomandate

13 Comments

  1. Bună Lorenei,pt.ca și eu sunt,adică eram,fan tarte cu diferite fructe… Bun regăsit și ție George. Dacă nu vă ascultam, și eventual am luat notițe, nu credeam că „pitica” micuță este o boxă și încă una cu butoane specifice, atâtea câte sunt necesare pt.o funcționare chiar și în baie… După ce am văzut, revăzut de n ori reviewul, am decis că nu ar strica să cumpăr 3 Bose soundtouch 10 (bucatarie, dormitor, baie). Poate fratele meu mai mare, arunci când va vedea beneficiile unei boxe Bose soundtouch 10,eventual 20, sigur și-ar cumpăra pt.casa lui de la Hârșova, Constanța,să se bucure împreună cu familia lui.
    Sper să mă descurc și să cumpăr Boxele Bose-soundtouch-10, să te montez și să le programez de pe telefon. Urati-mi succes…..pt.ca după ce am văzut reviewul cu interfoane video,am cumpărat acel model pt.casa,unde poarta de la intrare este la cca.10 m.de ușa intrării în casă. Am verificat totul, funcționează, însă tatăl meu,care are 78 ani și a fost electronist, mi-a zis că „tehnologia este mult prea avansată pt.el” și să instalez eu interfonul, că doar am terminat și eu liceu electrotehnic…
    Vă mulțumesc pentru tot ce faceți. Succes in continuare.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.