Categorie: GADGET

LG G7 – Cel mai luminos display [UNBOXING & REVIEW]

Știm că a fost lansat de ceva vreme și l-am prezentat chiar la momentul lansării într-un live. La momentul respectiv nu aveam o variantă finală a telefonului, cu software-ul final și desigur cutie. Am așteptat așadar ceva timp până când și-a făcut apariția la noi pe masa de review iar acesta este review-ul complet al lui LG G7 ThinQ. Adică LG G7.

Așa cum este normal trebuia să vedem ceva diferit și cum spune și titlul este telefonul cu cel mai luminos display. Probabil singurul pe care îl vei putea vedea în lumină puternică la exterior, chiar și prin ochelarii de soare. În plus, este display-ul de telefon cu aproape cea mai mare densitate de pixeli. Are o rezoluție astronomică de 1440×3120 pixeli. În plus mai are și certificare DCI-P3, un standard de imagine folosit mai ales în industria cinematografică americană, așadar e foarte bun și pentru filme. Normal, are și HDR.

Dacă stau să mă gândesc este un display mai bun decât și pe majoritatea televizoarelor de generație nouă. Excludem OLED-ul. OLED-ul este mai bun. Tot de la LG, desigur, pentru că sunt cam singurii care produc așa ceva. Deocamdată.

Sigur, mai există acel Sony Xperia Z premium însă ești norocos dacă mai găsești așa ceva prin magazine. Sau nu. Pentru că G7 este mai bun din toate punctele de vedere. Chiar și la sunet excelează, atât pe difuzorul intern care se aude foarte tare și chiar nu distorsionează dar în special pe căști. Are același amplificator Quad DAC pe care l-am ascultat și pe V30 și care impresionează cu o pereche de căști foarte bune. Nu cu cele din pachet, și acelea sunt bune dar nu foarte bune.