VIDEO Toyota Auris Diesel 2013 – compacta diesel a momentului!

Toyota Auris - www.buhnici.ro

Nici prin cap nu mi-ar fi trecut să-i recomand unui puștan Toyota Auris. Vechea generație era plictisitoare, nu arată prea bine, se conducea ca o bicicletă de doua persoane iar interiorul era desenat în perioada renascentistă. Dar, rezista la fel de bine ca pietrele de la Stonehenge.

Noua generație însă, e altceva. De la design până la motor și felul în care se conduce. Cei de la Toyota s-au reinventat pentru Auris. Ba chiar primești și suspensie independentă pe spate și ai dotări mai mult decât ok chiar și pentru cel mai înfocat adolescent. Atentție însă. Pe motorizările de 1.33 benzină și 1.4 diesel ai bară de torsiune și numai pe 1.6 benzină, 2.0 diesel și pe hibride ai norocul să dai peste suspensia independentă. Adică va trebui să sapi mai adânc în buzunar pentru un plus de confort, manevrabilitate și stabilitate. Și să nu uit de boxele care bubuie plăcut și pe cele mai frenetice beat-uri făcute de Skrillex. Dar hai să o conducem!

Și, dacă tot mi-am imaginat un puștan la volan, ai consumuri bune și mașina e în topuri la capitolul siguranță.

Hai să studiem designul mai amănunțit. Mulți au spus că seamană cu Hyundai i30. Nu-i contrazic, dar Lexus, care ține de Toyota, se juca cu spatele tăiat brusc și stopurile pe orizontală pe vremea când Hyundai încă mai făcea Accent-ul cu motor diesel în trei cilindri. Dacă te-am convins, dă o fugă până la dealeri ca să-ți mai taie din preț și dă o tură cu noul Toyota Auris, 1,4 D. Ai și o garanție sănătoasă.

Vezi și testele cu celelalte versiuni Auris testate și de mine pe drivetest.tv.

Ultimele articole

Articole recomandate

106 Comments

  1. Salu mai toti va bagati in seama cu Golf in sus Golf in jos voi astea cu nemtalaile voastre lasati-ne Lasane Lasane Lasane GOLFULE !!!!n-am cam saturat de tine

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.