Categorii: Auto, GADGET

VIDEO Drift Ghost HD – Action cam-ul lui Vali Porcișteanu

Drift HD Ghost - www.buhnici.ro

”Intri prea tare, te calicești, în virajele lente! Se aplică și pe stradă. Ne hazardăm în ace de păr când de fapt trebuie să mergem încet că nu are nimeni cum să te depășească.” O idee banală la prima vedere. Când ți-o spune un super-instructor ca Vali Porcișteanu, asculți și bagi la cap. Apoi aplici și vezi că funcționează. Până să fac însă cursul la VPDS – Vali Porcișteanu Driving School, l-am scos pe Vali la o tură pe drumul de urcare spre Poiana Brașov într-o zi de raliu. Am avut șansa să urcăm primii, ca ”forelighter” la etapa de coastă așa că de ce să nu profităm și să conducem sportiv pe o stradă publică, închisă circulație. Scuza? Am testat cea mai nouă versiune a lui Drift Ghost HD. O super cameră de acțiune capabilă de filmări extreme.

Drift HD Ghost - www.buhnici.ro

BONUS – la final ai un super-cod de reducere pentru o astfel de cameră.:

Drift HD Ghost: Share Your Vision from Drift on Vimeo.

Hai să vedem întâi camera cu care am filmat:

Apoi a urcat Vali la volan ca să avem la ce să ne raportăm când o să trag eu aiurea de volan.
Clipul 1 din 2

Clipul 2 din 2 O lecție de defensive driving cu George Buhnici la volan și super-instructorul Vali Porcișteanu pe scaunul din dreapta.

Și pentru că ne-am împrietenit cu importatorul, ai discount de 5% la cumpărarea unei astfel de camere. Folosește codul de reducere WBBAC13 pe www.actioncamera.ro. Adaugi camera în coș, alegi plata numerar sau ramburs și adaugi codul promoțional în căsuță.

Cod reducere Drift HD Ghost - www.buhnici.ro