VIDEO – Allview V1 Viper – hands-on și primele impresii – Un fel de Nexus cu două SIM-uri!

Allview V1 Viper - www.buhnici.ro

1. Câte SIM-uri ai?
2. Ce telefon ai vrea să îți cumperi?
3. Câți bani ai de cheltuit?

Dacă răspunsurile sunt:

1. Două.
2. Android de top quad-core cu Jelly Bean 4.2, ecran HD de 4,7, subțire sub 8mm, cameră de 8 Mpx cu filmare Full HD.
3. Maxim 1300 de lei.

Atunci îți permiți un Allview V1 Viper. Deși mai au pe piață câteva modele quad-core reușite și verificate de piață cu vânzări de ordinul zecilor de mii, cei de la Allview mai aruncă o undiță în piață și vor strânge pește cu năvodul. Cum arată și cum se mișcă cel mai recent smartphone conceput la Brașov și asamblat în China afli din clipul meu de mai jos.

Ești client de Allview? Te mai simți jenat să îl pui pe masă la cafenea? Are ce îi trebuie să te afișezi cu el între prieteni? Ce îl avantajează? Ce îi lipsește? Te atrage la noul V1 Viper? Comentează cu noi.

Ultimele articole

Articole recomandate

276 Comments

  1. Buna george.detin telefonul v1 viper i (aparut in mai 2014).tin sa iti spun ca m-a dezamagit complet.de ce?principala functie a oricarui telefon mobil este de a efectua apeluri,de a vorbi.tocmai la acest capitol a dat-o in bara.calitatea convorbiri este praf.in caz ca sunt intr-un spatiu aglomerat,zgomotos sunt nevoita sa bag cu totul telefon in canalul auditiv pentru a intelege acea persoana.nu are functie reducere zgomot fundal,nu are hd voice.am cautat o saptamana,de m-am tampit,o aplicatie ceva pt imbunatatire convorbiri:nu exista.regret ca nu am luat samsung core 2 care era la acelasi pret la digi.va doresc o zi buna.

  2. buna ziua,in urma cu 7 luni am achizitionat si eu acest telefon numai ca de ceva timp acumulatorul nu mai rezista.Desi este in garantie am cumparat o baterie noua si am aceeasi problema,dupa cateva ore baterie moarta,mentionez ca nu il solicit foarte tare,care sa fie problema?!?multumesc frumos

  3. Bună George Buhnici.Eu mi-am cumpărat un allview v1 viper i duos care ii diferenta intre viperu prezentat de tine/dumneavoastră si cel cumparat de mine?Inafară de pozitia camerelor.Care îi mai bun și de ce?

  4. Garantia allview este ZERO. Am experinte f neplacute cu aparte in garantie.
    A trebuit sa apelez la protectia consumatorului ca sa pot recupera telefonul
    Mai bine lipsa.

  5. Am un allview v1viper si nu mai merge displayul …. vreau sa recuperez numerele din agenda telefonului prin intermediul PC-ului …!! ce trebuie sa fac sa imi arate toate din telefon pe pc? inclusiv agenda!! :(

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.